Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seviyorum Söleyebilirim Ama Tek Sorun XS

Seviyorum Söleyebilirim Ama Tek Sorun XS
0
139

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Arkadaşlar

Ben Bir Kızdan Hoşlanıyorum Hemde Fazla Fakat O Kız Benim Eski Çıktığım Ve Benim Tarafımdan Terk Edilen Kızla Arkadaş Arkadaş Canlısı Yok Lakin Konuşuyorlar Ara Sıra Bu Yüzden Ne Yapabilirim Önerge Ediyimmi Yoksa Etmiyimmi Arkadaşlar?

Yanıt lütfen

Similar threads

Merhaba arkadaşlar adım can lise 3 öğrencisiyim bizim sınıfta bir kızı seviyorum az önce açılamadım lakin konuşuyoruz ama olayın bir hikayesi var 10sınıfın başında yine bizim sınıfta fazla dostça arkadaşım bu kıza yazacağını söyledi o zamanlar hoşlanmıyordum daha sonraları kızdan vazgeçtiğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Arkadaşlar merhabaBenim çok acayip olayım varFakat işin bu duruma düşmesi birazda benim sorunumBöyle anlatıyım Ben 11 sınıfta ben 2 yaş ufak(9cu sınıf) bir kızı gördüm hoşlandımZaman vakit bunun hoşuna gitmek değilde sevdiğimi anladımAma kıza söylemedimÇünki açmak üzere olduğum süre arkadaşım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
herkese merhaba arkadaşlar konunun başlığından da anlaşıldığı gibi bizim sınıfta bir kız var ben ondan bir süredir hoşlanıyorum bunu bizim sınıfın öteki arkadaş canlısı olduğum kız arkadaşlar öğrenmiş ve hoşlandığım kızın ağzını aramışlar kız bizim sınıfta yalnızca benimle çıkmayı kabul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
merhaba, Başka sınıftan bir çocuk var Geçen yıl onu ayrım etmemiş fakat bu yıl fark ettim yani geçen yıl ondan hoşlanmıyordum ama bu sene bakmaya başlaması, beni 12 defa falan baştan aşağıya süzmesi, bazen olmadık hareketler yapması örn: koridorda abuk subuk sapan ve ani hareketler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Evet arkadaşlar benim dershanemde birkız var benzer sınıftayız kız çok hoş ve ben ondan fazla hoşlanıyorum,işte önce dost fln oldum çokda iyi anlaşıyoruz kızla, espriler yapıyorum güldürüyorum fln yani gayet iyi aramız,sonra dedim ben ona sana aleyhinde ilgi duyuyorum fln diye daha sonra oda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt