Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seviyorummmmmm

Seviyorummmmmm

Similar threads

Slm Arkadaşlar Ben Lise 2 ye geçtim ve okulda 1 sınıftanda beri sevdiğim kız bu yıl sınıfıma düştü Sınıfta İlişki kuvvet Biliyorum lakin Gerçekte Seviyorum Bu Kızı Neyse Bu Kızla geçen sene hiç muhabbetim Yoktu fakat bu yıl Muhabbeti kurdum Ve Hızlı Davranıp Gönder Faceye ekledim Slm Nbr Falan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
arkadaşşlr emrindeki sınfta sevdiğim bir kız vardı ama o çıkma teklifimi kabul etmedi bu sefer yine benzer sınıfta onun kadar sevmediğim ama yinede hoşlandığım bi kız var ondan ona çıkma teklifi edicem ama bu içten olur mu bu arada (hasıl bir yöntemle çıkma teklifi ediyim yüzyüze mi yahut msn...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Ben 11sınıfa gidiyorum Mektep açıldığından beri 9sınıflardan bir kız ile aralıksız göz göze geliyoruz veya bana böylece geliyor Kafamı nereye çevirsem hep onu görüyorum ve sürekli gözüm ona gidiyor İsmini bilmiyorum hangi sınıfta onuda bilmiyorum Sürekli arkadaşları ile geziyor Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
bugün okulda kıza çıkma teklifi ettim kabul etmedi ben de ağzına kürekle vurdum fakat onu hala fazla seviyorum sizce küsmüş müdür ne yapmam gerekli not: liseliyim Edit: Yorumlardaki bir arkadaşın önerisiyle yarın bi daha önerge edicem olmassa balgam atıcam bu sefer yetti artık!!!bir!!!1!!bir
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Bi kız vardı adı M Bu öğlenci ben sabahçıyım Sıranın altına paso çöp atıyorlardı Ben sıranın altını pak tut yazdım ORdan ordan ilerledi muabbet msnini aldım emrindeki bunların tümü sıra üzerinden Daha Sonra ekledm 45 gün konuştuk msnde Ben seni hiç görmedim okulda dedim Yarın gel servisin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt