Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sevmek bakmak degil...

sevmek bakmak degil...
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
hoşlanmak bakmak degil SENİ ÖÜMÜNE SEVİYORUM sevmek; bakmak değil görmekse eğer, sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, hoşlanmak; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ ÖLÜMÜNE SEVİYORUM * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, hoşuna gitmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ ÖLÜMÜNE SEVİYORUM * * * * * hoşlanmak; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer hoşuna gitmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdiğini çıklık çığlığa söylemekse eğer, SENİ ÖLÜMÜNE SEVİYORUM * * * * * sevmek; el ele tutuştuğunda kalbinde bişeylerin kopmasıysa eğer, sevmek; gözgöze geldiğin de hiç kıpırdamadan bakabilmekse eğer, hoşlanmak; kalbini kalbinde hissetmekse eğer, SENİ ÖLÜMÜNE SEVİYORUM gizemsiznet  

858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt