Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevmek Buysa Eğer Seviyorum Seni

Sevmek Buysa Eğer Seviyorum Seni
0
158

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
sevmek; bakmak değil gormekse eğer,
sevmek; yanındayken başını
omuzuna koyabilmekse eğer,
sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer,
SEVİYORUM SENİ

sevmek; senle iken yere daha sağlam
basabilmekse eğer,
sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi
hissetmekse eğer,
sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer,
SEVİYORUM SENİ

sevmek; yatağa uzandığında, seni duşlemekse eğer
sevmek;sen uşuduğunde golgemle
seni ısıtmaksa eğer,
sevmek; sevdiğini cıklık cığlığa soylemekse eğer,
SEVİYORUM SENİ

sevmek; el ele tutuştuğunda kalbinde bişeylerin
kopmasıysa eğer,
sevmek; gozgoze geldiğin de hic kıpırdamadan
bakabilmekse eğer,
sevmek; kalbini kalbinde hissetmekse eğer,
SEVİYORUM SENİ

Similar threads

SENİ SEVİYORUM sevmek; bakmak değil gormekse eğer, sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
247
Hoşlanmak hoşuna gitmek; görmek değil görmekse eğer, hoşlanmak; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, hoşlanmak; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM… * * * * * hoşuna gitmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, hoşlanmak; yokluğunda seninleymiş gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
hoşlanmak bakmak degil SENİ ÖÜMÜNE SEVİYORUM sevmek; bakmak değil görmekse eğer, sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, hoşlanmak; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ ÖLÜMÜNE SEVİYORUM * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, hoşuna gitmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Seni seviyorum hoşuna gitmek; görmek değil görmekse eğer, hoşlanmak; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM 1549068704 1549068704 seniseviyorum5c54e9a501d0eseniseviyorum5c54e9a501d0e...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Seni sevıyorummm hoşlanmak; bakmak değil görmekse eğer, hoşuna gitmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, hoşuna gitmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM 1549097851 1549097851 seniseviyorummm5c555b7fd3028seniseviyorummm5c555b7fd3028...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt