Sevmekdedim Yoluna ölmekdedi Sevmekdedim Yoluna ölmekdedi Yoldedim Alıp başını gitmekdedi Gitmekdedim Bir Ahhçekip, Dostlardan terketmekdedi Dostdedim Durdu Bana baktı Dostdiye mırıldandı Yüreğime nasıl koysam bilemediğimdedi Yürekdedim Dünyaları içine sığdıramadığımdedi Dünyadedim Hayatın bir yüzüdedi Yüzdedim Ardında ne gizli bilemediğimdedi Sırdedim Hep çözmeye çalıştığımdedi Niyetlenmekdedim Bitmeyecek öyküdedi Öyküdedim Binlercesini içimde gizliyorumdedi Gizlemekdedim İşte, her şeyin bitimidedi Şeydedim Sevdadedi Sevdadedim Peşinden koştuğumdedi Koşmakdedim Hayat, bir maratondedi Hayatdedim Öyle kısa fakat!dedi Niçin kısa?diye sordum Yaşanacak çok şey var, zaman değildedi Yaşanması gereken ne var? diye sordum Aşkdedi Kaç defa?diye sordum Bin defadedi, Milyon defa Niçin bir kere değil?diye sordum Bütün aşkların toplamı, en ulu ve tek aşkdedi Önce ona varsan olmaz mı?diye sordum Keşke olsadedi, Lakin önce yoğrulmak gerek Acı çekmek mi?diye sordum Evet, aşk acısında yok olmakdedi Yok olunca!dedim İşte gerçek aşkta o zaman yaşamaya başlarsındedi Reel aşk!dedim Büyük o!dedi Durdum Durdum Ve sustum! Niçin sustun?diye sordu Yüreğim titredi sözdededim Neden?diye sordu Bilmiyorumdedim Büyük O! Evetdedi, Büyük O! Nerede?diye sordum Tekrardedi Nasıl?diye sordum Yüreğini açdedi Yüreğimi başlatmak!dedim Bir tebessümle bak her şeyededi Tebessümdedim Her kapının anahtarıdedi Kapıdedim Girmeden bilemezsindedi Ya dehşet!dedim Bilinmeyenden korkar insandedi Ben bilmiyorumdedim Neyi?diye sordu Ben'idedim Sen kimsin?diye sordu Ben kimim?diye sordum Sevgiyle beslenensindedi Kimin sevgisiyle?diye sordum Büyük O'nundedi Durdum Durdum Tekrar sustum Kimsin?diye sordum SEN'imdedi alinti