Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevmeye başladığını söyledi...

Sevmeye başladığını söyledi...
0
127

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamlama arkadaşlarhemen konuya giriyim ben bi kızdan hoşlanıyodum ve söyledim birincil başlarda olmaz dedi diğer birinden hoşlanıyomuş fakat baht istedim verdi konuştuk ve sevdiği kişiyi anlattı kızı reddetmiş işte lakin unutamıyomuş kızla sabahlara dek konuşuyoduk cok samimiydik benim için uyumadığını söyledi sevmeye başladığını söyledi fakat sonradan bana fena davranmaya başladı nedenini sordum seni kendimden soğutmak istedim dedi niye diyince ablası birini unutmak için diğer biriyle çıkarsan seversin lakin aklının köşesinde her zaman diğeri olucak demiş ondan vazgeçmiş bende ikna etmeye çalıştım fakat dinlemedi yeter artık istemiyorum dedi bende uzatmıcagımı lakin konusmayıda kesmek istemediğimi söyledim sonradan konuşmak istemediğini söyledi

arkadaşa anlattım bırak kızı aklı başına gelirse gelir gelmesse boşver yansın kendi derdine dedi kafam karıştı benimde ne yapcağımı bilemedim kızla konuşmak istiyorum fakat kabul etmez diye korkuyorum ne yapmam lüzumlu? çoktan sağolun

858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt