Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevmeyene hayat boş her sevene bir cefa

Hoş geldin! bkg tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Sevmeyene hayat boş her sevene bir cefa
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sevmeyene hayat abes her sevene bir gaddarlık Sevgisiz bir yüreği neye yarar taşımak Sevmek eğer suç ise gözler neden bakışır Madem bize yakışmaz gizli bir aşk yaşamak Bağrımıza taş basıp terketmek mı uygu Avunmaya alıştırma “göze yasak yok diye Sakın beni suçlama “sözlerin bir ok diye Şanssız aşkımızın sakıncası fazla diye Bağrımıza taş basıp ayrılmak mı yakışır Kendin yarat şansını, sitem etme durmadan Geçip gider mutluluk kapımızı vurmadan Bir gün baş başa kalıp, düş bile kurmadan Bağrımıza taş basıp ayrılmak mı uygu bundan böyle sevgiyle dönmesin mi çarkımız Kesilsin mi dansımız, çalmasın mı şarkımız Yaşayan bir ölüden kalmasın mı farkımız Bağrımıza taş basıp terketmek mı uygu Sevmeyene yaşam manâsız her sevene bir acımasızlık Aşka layık verip de süren değil mu bir sefa “Seviyorum deyip de sarılmadan bir defa Bağrımıza taş basıp ayrılmak mı uygu Saçlarını koklatma, gonca güller der bana Her şeyim sana ait, sende var mı yer bana Son kere soruyorum, cevabını ver bana Bağrımıza taş basıp terketmek mı yakışır alinti  

Similar threads

Cok denedim olmadı Yureğim unutmadı Bin sabahı bin akşama yedirdim Gonul derman bulmadı Ne hayalin gidiyor Ne sevdan terk ediyor Bin kadehte bin şişe bitti Gonlum sarhoş olmuyor Ağlama ağlama ağlama yureğim demekten ben yoruldum Ey kalpsiz zalim yar soyle sen kendini bensiz nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
İstediğiniz bütün nickler bir arada dön meleğim sensizlik dünde kalsın dön meleğim sensizlik dünde kalsın sözleri şarkı sözleri şarkı sözü melegim kalsin sarki sözü Nasıl bir nick arıyorsunuz şekilli karizmatik mi manalı güzel sözlü nicklermi yoksa romantik duygusalmı hiç boşuna diğer yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
her rüzgar savuracak bir toz bulur her rüzgar savuracak bir toz bulur Hayata dair sımsıcak bir hikayeDuygu yüklü,ders yüklü Verdana, Arial, Helvetica, sansserifAyakkabıcı, yeni getirdiği malları vitrine yerleştirirken, sokaktaki bir çocuk onu izlemekteydi Okullar kapanmak üzere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
UMMANDA BİR DAMLA BİR DUA duaya başlarken 1 bölüm Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
858,505Konular
982,823Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt