Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şevval Şahin'in "Allah'ım Ne Dertler Var!" Dedirten İsyanı Dümdüz Yaşayamaya Çalışanların Diline Düştü

Şevval Şahin'in "Allah'ım Ne Dertler Var!" Dedirten İsyanı Dümdüz Yaşayamaya Çalışanların Diline Düştü
0
85

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
s-62160fb26f0123bae01ad44b95e55c1dd424d3fa.jpg

Gün geçmiyor ki halimize şükretmemize sebep olan hayatlara tanık olmayalım (!) Türkiye güzeli Şevval Şahin'in son isyanı da bunlardan bir tanesi. İnsanın görünce yüreği lime lime oluyor gerçekten...

2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin, magazin gündeminde ismi hep en üst sıralarda olan bir model.

Bunun bir sebebi, yaptığı açıklamalarda İngilizce ve Türkçe'yi karıştırarak kullanması. Mesela daha önce yayınlanan bir videoda şu şekilde konuşmuştu:

'Buradan çıkınca lunch'a (öğle yemeği) giderim. 8-9 gibi de akşam yemeği yerim. Sonra da benim binge eating modum (tıkınırcasına yeme) oluyor. Netflix and chill (dinlenme) yaparken ice cream (dondurma) olsun chips (cips) olsun chocolate (çikolata) olsun yiyorum yani. Junk food (abur cubur) tarafı hepsi var'

Şevval Şahin'in gündeme gelmesinin bir diğer sebebi de sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile yaşadığı fırtınalı ilişkisi. Aral daha önce Şevval Şahin'in yemek yediği Kerem Kamışlı’yı denize atmıştı…

Türkiye güzelinin şu an gündeme gelme sebebi ise sosyal medyadan paylaştığı isyanı. O da şu şekil ????

Şevval Şahin'i bu isyanına sosyal medyadan tepkiler de gecikmedi.

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

858,497Konular
982,558Mesajlar
30,300Kullanıcılar
SknsjsSon üye
Üst Alt