Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şevval Sam'ın oğlu Tarık Emir askere gidiyor!

Şevval Sam'ın oğlu Tarık Emir askere gidiyor!

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
sevval_samin_oglu_taro_emir_askere_gidiyor_1652086743_2014.jpeg

Oyuncu Şevval Sam'ın oğlu Taro Emir, Sadakatsiz dizisindeki performansıyla gündeme oturmuştu. Geçtiğimiz gün nişanlısı Sofia ile birlikte kameralara takılan başarılı oyuncu, askere gideceğini açıkladı.

Sadakatsiz dizisinde oynadığı "Selçuk" karakteriyle izleyicilerden tam not alan oyuncu Tarık Emir Tekin (Taro), takipçilerinin beğenisini toplamaya devam ediyor. Giyinişinden saç şekline kadar farklı bir tarza sahip olan Şevval Sam'ın 25 yaşındaki oğlu Tarık Emir, Bebek'te kameralara takılınca samimiyetle cevap verdi. Taro Emir, askere gideceğini ve nerede yapacağını açıkladı.

MaBJQ_1652086750_9717.JPG
tarık emir tekin ve nişanlısı sofia

Sevilen ünlü oyuncu, "Haftaya askere gidiyorum." şeklinde bedelli askerlik yapacağını söyleyen Tekin, "Biraz uzağa düştüm. Evim Fenerbahçe’de, Maltepe’de askerlik yapacağım" diye espri yaptı.

UtEDH_1652086775_8735.JPG
şevval sam ve oğlu tarık emir tekin

Tarık Emir Tekin, vatani görevini Maltepe’de yapacağını belirtti. Tekin, annesi Şevval Sam’ın da kendisini özleyeceğini sözlerine ekledi.

Similar threads

Kanal D ekranlarında yayınlanan, başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un paylaştığı 'Sadakatsiz' dizisinde 'Selçuk' karakterini canlandıran Tarık Emir Tekin'in, ünlü bir ismin oğlu olduğu ortaya çıktı. Kanal D'nin yeni dizisi 'Sadakatsiz', izlenme rekorları kırarak en çok beğenilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
‘Sadakatsiz' dizisinde 'Selçuk' karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Tarık Emir Tekin, önceki akşam Akmerkez'de görüntülendi. Tekin’in giyim tarzı dikkat çekti. Akmerkez’de mağazaları gezen Şevval Sam ve oğlu Tarık Emir Tekin, bol bol alışveriş yaptı. Bu sırada Tarık Emir Tekin’in...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Yasak Elma'nın başrolü Şevval Sam, geçtiğimiz ay oğlu Taro Emir Tekin'i askere uğurlamıştı. Oyuncu, rol aldığı “Sadakatsiz” dizisinin final bölümünü koğuşta asker arkadaşları ve komutanlarıyla birlikte izlediğini söyledi. Bedelli askerlik yapan Taro Emir Tekin, terhis sonrası ilk kez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Yasak Elma dizisinin Ender'i Şevval Sam, geçtiğimiz gün 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Oğlu Tarık Emir Tekin hakkında konuşan ünlü oyuncu, "9 ay boyunca dua ettim, 'kime benzerse benzesin ama içi bana benzesin.' diye. Çünkü 'büyüdüğü zaman onunla iyi arkadaş olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
‘Sadakatsiz' dizisinde 'Selçuk' karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Tarık Buyruk Tekin, evvelki akşam Akmerkez'de görüntülendi. Tekin’in giysi usulü dikkat çekti. Akmerkez’de mağazaları gezen Şevval Sam ve oğlu Tarık Buyruk Tekin, bol bol alışveriş yaptı. Bu sırada Tarık Buyruk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,497Konular
982,555Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt