Toksik bir alaka ve kendine olan hürmetini yitirme seziyorum ????
Şeyma Subaşı birinci başlarda sevgilisinin yüzünü ve kimliğini sır üzere sakladığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi'yle bangır bangır bir aşka yelken açtı biliyorsunuz.
Sonrasında bir açılmış bir açılmış, uzunluk boy aşk pozlarını her an her saniye paylaşmaya başlamıştı.
İkili kumrulardan aşk fotoğrafları arka arda gelirken,
Şeymacığımız büyülü aşkını sevgi sözcükleri ve kalpli emojilerle taçlandırmıştı.
Şimdiye kadar bu kadar aşk sözcüğü kullandığı bir sevgilisi oldu mu ben hatırlamıyorum açıkçası...
Kıymetli ikramlar, saatler ve bileklikler aşklarına eşlik ederken Şeyma'nın Meedo'su son ikramıyla olay yarattı diyebiliriz.
Sevgilisini aldığı mavi sweatshirtüyle verdiği pozları bir kenara bırakıp üzerine yazan 'erkek arkadaşımın malıyım' yazısını görünce gözlerimiz fal taşı üzere açılmadı değil...
"Evet, ben şımarık bir kız arkadaşım ancak senin değil. Ben müthiş derecede kusursuz olan erkek arkadaşımın malıyım. Biraz çılgın ve bazen beni korkutuyor fakat kendisi tatlılığın ve savaşcılığın eksiksiz bir karışımı. Onu seviyorum ve o benim bütün dünyam. Benimle uğraşırsan, onun içindeki canavar uyanır ve cesedini asla bulamazlar." tadındaki yazısıyla büyük dikkat çekti.
Kendisini birinin malı olarak gömesine pek mana verememekle birlikte 'bazen beni korkutuyor' kısmının da toksik ilgide kırmızı bayrağa delalet ettiğini söylemek istiyoruz
Muhtemelen tanınan kültürün bir kesimi olan ve ergenliğin doruklarını yaşayan çift sweatshirtlerinden birisi fakat, yeniden de binlerce bayana rol model olduğunu düşününce yanlış bir şey yaptığını söylemeden edemeyeceğiz...
Onun yerine şöyle sweatshirtler tercih edebilirdin be Şeyma...
Haliyle reaksiyonlar de gecikmedi
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
Bizim kız tekrar skandal yaratacak bir şey yaptı yani, ne diyelim...Siz ne diyorsunuz bu işe?