Acun Ilıcalı ile evliliğiyle ün kazanan Şeyma Subaşı bir televizyon programında evleneceğini açıkladı.
Toplumsal medyada yaptığı paylaşımlarla sıkça gündeme gelen Şeyma Subaşı sunucu Buket Aydın'ın "Koltuk" programına konuk oldu. Şeyma Subaşı, Buket Aydın'ın sunduğu 'Koltuk' programında Mısırlı Mohammed Al Saloussi ile evleneceğini açıkladı.
Şeyma Subaşı evlilik sorusuna; "Tam evleniyorum demeyim fakat. İsteme üzere olmadı tabiki. Aileyle İstanbul'a geldiğimiz vakit tanıştırmak istedik. Çok samimi bir ortam oldu. Benim annem ve babam ingilizce bilmezler ancak bir formda anlaştılar. Çok tatlı, çok suçsuz, çok hoş bir ortam oldu.
E tabiki sormadı lakin o yola gittiği için o denli oldu. Şimdi evlilik teklifi etmedi. Fakat evlenmeyi konuştuk. 3 ay 10 gündür birlikteyiz. Çok hoş gidiyor, bizim öykü çok uzun. Ailem benim mutluluğumla esasen keyifli olan beşerler. Tanıştıktan sonra da 'Şeyma nasıl bir çocuk bu küçücük' dediler. 25 yaşında zannediyorlar lakin 36 yaşında. Tahminen yıl sonu olur, yıl bitmeden evlenebiliriz." karşılığını verdi.