Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

şeytan insan

şeytan insan
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
şeytan insan Birinci birey: Hadi oğlum kir bundan böyle şu şeytanın bacağını İkinci kişi: Kırayım değil mi abi? Iblis: Durduk yere niye bacağımı kırıyorsun manyak mısın sen kardeşim? Hakim: Neden öldürdün evladım? Sanık: Aklimi şeytan çeldi efendim Şeytan: Valla bir şeyden haberim değil, hem herifte akıldan eser değil başat bey Bayan: Niçin aldattın beni? Erkek: Şeytana uydum hanim Şeytan: Hadi oradan sapık, kadını görür görmez salyaların aktı, benim olayla uzaktan yakından alakam yok Adam: Şeytanınız bol olsun baylar! Şeytan: Yahut koyun gibi beni de mi çoğalttınız? Anne: Oğlum, oynama babanın tüfeğiyle iblis doldurur Iblis: Değil bacım karışmam ben Enişte elletmiyor Adam: Heeyt! Kırdım olum şeytanın bacağını Büyük ikramiye Şeytan: Şşş birader, bizim oğlanı tartaklamışın diye duyduk Uyar mı lan racona!!! Adam: Oo okeye kaptırmışınız, şeytanınız bol olsun Iblis: Hilmi abi, emrindeki masadayız biz abi be ya Topluluk gelince biz de iki el atalım dedik Kadın: bu saate dek nerdeydin? Erkek: şeytana uyup içeyim dedim Iblis: yattığın hatunu da söyle yiyorsa Kadın: şeytan aldı oturdu satamadan getirdi Şeytan: seni de götürsem mi acaba? Komşu : Iblis kulağına kurşun bizim beyin kuyumcu işleri mükemmel gidiyor Şeytan : Yok ablacım sağol küpe düşünmüyorum demin Kız : Aman Işık Halkası bırak Allah aşkına Şeytan görsün onun yüzünü Şeytan : Yapmayın kızlar korkarım ben ya Erkek : Oğlum bak bu kızda şeytan tüyü var Iblis: Ellimi sürdüysem şerefsizim  

858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt