şeytan tip hizmetleri 666 666 ŞEYTAN TIP HİZMETLERİseytanmusterihizmetleri6665c562c557b836alt Iblis Müşteri Hizmetleri drülülülü telefon sesi, ilk calisin heyecani var buyrun ben seytan, nasil köstek olabilirim? seytan bey, ben sizin yaptiklarinizdan hic mutlu degilim iyi! çot! hizla kapatilan telefon, belirlenmiş ve istikrarlı) cehennem alıcı hizmetleri buyrun? iyi günler bizim haftasonu için rezervazyonumuz vardı iptal söz konusu mu acaba? iyi gunler kedi postumuzu turk satan kurumu na bagi$layacaktik post bagi$i değil isterseniz biz kesiyoruz sizin adiniza ve gunahiniza oylesi caiz deilmi$! şeytan alıcı hizmetleri iyi günler diler günah hesabınızı öğrenmek için bire cehennem hakkında veri olmak için ikiye iyi bir intiharın sırlarını öğrenmek için üçe en güzel kızartma tarifleri için dörte size en yakın satanist topluluk için beşe şeytan hakkında hiç meçhul gerçekleri öğrenmek için altıya popstar ve biz evleniyoruzdaki son durumu öğrenmek için yediye ruhunuzu satmak için dokuza bedavadan cennete gitmek istiyorsanız pentagrama basınız seytan musteri hizmetleri ben ece, nasil yardimci olabilirim? iyi gunler, ben cok telaş bi i$ yaptim fakat seytan karismadi bir sorun mu var acaba diye soracaktim? beyfendi manyak misiniz? en delisinden şeytan herif hizmetleri, iyi günler şey iyi günler ben paradan puldan ünden hoşnut kalmadım da evet? ee ürünü geri iade etmek istiyodum, ruhumu arzu edicektim malesef bu muhtemel değil yetkili biriyle görüşmek istiyorum kardeşim ne demek! heh, kendimce istemiyosunuzdur ama benden günah gitti seytan musteri hizmetleri kizim bana seytani bagla kendisi cehenneme kadar gitti efendim, ben yardimci olmaya calisayim? bizim bir ruh satma olayimiz vardi, paramizi alamadik, onun icin sey ettim, olayi cekbağ e devretmeden son bir konusiyim dedim kendisiyle beyefendi siz konsepti böylece anlamamissiniz, cekbono filan viztiris seytan bey e sen hukrettin aradi de kizim, o bilir ama beyefendi? sus, hala beyefendi diyor beni iyi bir insan olmaya mecbur etmeyin! buyrun seytan musteri hizmetleri ben faust, nasıl yardımcı olabilirim? aa siz mi bakıyosunuz orda telefonlara? ya gençlikte yaptık bi eşeklik işte sormayın arzunuz neydi? sey ben ruhumu hiç tavsiye etmem ego dolu gunlerseytan musteri hizmetleri ben serpil nasil yardimci olabilirim? iyi gunler,hemen şimdi biri durttu de acaba seytan bey miydi nasil ogrenebiliriz acaba? ne yaptiniz ancak? cok afedersiniz benim baldizi evet evet olabilir iyi günler, ben kaydımı sildirmek istiyorum servislerinizden niçin efendim? çok muhteşem bir müslüman olduğunuz için mi? değil canım estağfirullah değil yok, siz aslında mükemmel bir müslümansınız, harika büyüksünüz, siz bir ermişsiniz efendim değil canıım, teveccühünüz değil yook, teveccüh yok efenim, reel bunlar, hatta siz sahabelerden bile daha üstünsunuz! * eh bilemiyorum belki de öyleyimdir ama bu konudan hoşlanmıyorum ah yan tevazu kanatlarınız yerde, size yakışan da bu çok sağolun lakin abartıyosunuz değil efendim abartmıyorum pardon niçin aradım demiştiniz? hiiiç, üyelik bilgilerim doğru mu bi denetim ediym dedim, iyi günler size de dunyanin en ate$li numarasidirarayan istedigi sicakligi bulabilirevlere servis icin 666 1 666 kotu gunler nasil yardimci olamayabilirim? alo iyi gunler benim bir maruzatim olacakti hayir burada bir arkadas var size pabucunuzu zıt giydirmis oyle diyor vay *** adresi verin sagdan sagdan geliyorum* buyrun şeytan ben baba n aber? allah im sen sabir ver, yarabbim! nasil yola geldin hemencecik, iblis seni fesuphanallah! cooot iyi günler seytan müsteri hizmetleri mi? evet buyrun nasil yardimci olabilirim ben usame bin ladin bana seytani bagla yavrum ayyy işveren fazla sakacisin ay ben ölmiyim bizim bush un aklina gelmis de isletelim dedi ama oysa oysa otomatik pilot: $eytan mu$teri hizmetlerine ho$geldiniz gunah skorunuzu ogrenmek icin 1 i, son 10 gunahinizi dinlemek icin 2 yi, yeni gunah kaydi yaptirmak icin 3 u, canice metotlari icin 4 u, ruh satma ve kiralama i$lemleri icin 5 i, $eytanla ortaklik paketleri icin 6 yi, operatore baglanmak icin 0 i tu$layin welcome to the evil call center for english, press 9 (mu$teri 0 i tu$lar) iyi gunler $eytan mu$teri hizmetleri ben açlık nasil yardimci olabilirim? + öeeaa özlem hanim ben karimi oldurecektim de evet!? + en az gunahi yazdiran metot hangisi acaba onu soracaktim sizi canice metotlari bolumune bagliyorum lutfen hattan ayrilmayin + tama (fonda slayer reign in blood) iyi gunler canice metotlari bolumunden hakan, nasil yardimci olabilirim? + merhaba ben karimi oldurecektim de eksik gunah yazsin istiyorum, nasil olacak? beyfendi suç oluşturan, ismi lazim gelmeyen in katinda* en yuksek duzeydeki bir gunahtir bunun azi cogu yoktur size tavsiyem gunahini bo$ verin, agzinizin tadiyla keyifli bir cinayet i$leyin + nasil olacak o? isterseniz Şişli deki ofisimize gelin, orada daha detayli konu$bilgin + işlenmiş ne süre geleyim sali gunu saat 14:30 uygun mu? + uygun yardimci olabilecegim ba$ka bir $ey var mi? + yok sagolun iyi gunler + iyi guner + ulan ay$e! ne dedin bey? + değil bi $ey, sen cay koy