Şeytan Sosu demiglas sos tarifi demiglas sos nasıl yapılır Malzemeler 1 litrelik Arpacık soğanı (doğranmış) 50 g Taze çekilmiş karabiber 25 adet Defne yaprağı 2 adet Taze kekik 1 dal Sek beyaz şarap 100 ml Sirke 200 ml Knorr Demi Glace Sos 1 l Sana 75 g Tuzlu Toz kırmızıbiber 1 tutam Yapilis Tarifi 1 Arpacık soğanları, taze çekilmiş karabiber, defne yaprağı, taze kekik, beyaz şarap ve sirkeyi derin bir tavaya koyup, suyunu tamamen çektirin 2 Demi glace’ı ekleyin, kısık ateşte 10 dakika pişirin Oluşan kefi alın Eğer gerekiyorsa birazcık et suyu ilavesiyle kıvamını inceltin İnce bir süzgeçten geçirip süzün 3 Sosu baştan ateşe koyup bir taşım kaynatın Sana’yı katıp karıştırın ve sosu ateşten alın Tuzunu yoklama edin Toz kırmızıbiber ekleyerek sosu tamamlayın id