Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

şeytanı korkutan dua

Hoş geldin! yaramaz61 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
şeytanı korkutan dua
0
239

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
şeytanın korkutuğu dua

Muhammed b Vasi her sabah namazına müteakip şu şekilde dua ederdi;

Allah'ım Sen bize bir düşman musallat ettin oysa o ve maiyyeti bizi ve kusurlarımızı görür, fakat biz onu göremeyiz Allah'ım, onu rahmetinden ümidini kestirdiğin gibi bizdende onu yoksun et Afvından ümidini kestirdiğin gibi bizdende ümidini kestir Rahmetinle onun arasını uzaklaştırdığın gibi bizimlede onun arasını uzaklaştır Zira belirlenmiş ama senin gücün her şeye yeter sen her şeye kadirsin

Bu zat bir gün mescide bu arada şeytan karşısına çıktı ve;
Beni tanıdınız mı ? diye sordu Muhammed ;
Hayır bilemedim kimsiniz dedi Şeytan ;
Ben İblisim deyince Muhammed ;
Ne istiyorsun diye sordu Şeytan ;
Senden ricam şu istiazeni başkalarına öğretme, bende bunun karşılığı olarak sana dokunmam dedi Muhammed b Vasi ;
Andolsun ben bunu herkese öğretirim Sende elinden geleni yap dedi
Seçme Parça *

Similar threads

şeytanın korkutuğu dua Muhammed b Vasi her sabah namazına muteakip şu şekilde dua ederdi; Allah'ım Sen bize bir duşman musallat ettin ki o ve maiyyeti bizi ve kusurlarımızı gorur, fakat biz onu goremeyiz Allah'ım, onu rahmetinden umidini kestirdiğin gibi bizdende onu mahrum et Afvından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Şeytanı Şaşkına Çeviren Dua Şeytanı Kahreden Şaşkına Çeviren Dua Allahümme inneke sellatte aleyna adüvven basıyran bi uyübina ve kabiylühü min haysü la nerahüm Allahümme fayishü minna ke ma ayestehü min rahmetike ve kannıthü minna kema kannattahü min afvike ve baıd beynena kema bâadte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Şeytanı Kahreden Dua Şeytan genç evliyalardan birine görünüp şöyle dedi: Ben senin yanında geldiğimde deve gibiydim Beni dinlemeyip onu okuduğun için beni serçeye çevirdin Yüksek tabaka evliyalardan Muhammed b Vasi Hazretleri bu duayı okurlardı : Allâhümme inneke sellatte aleynâ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
Şeytanı Şaşkına Ceviren Dua Şeytanı Kahreden Şaşkına Ceviren Dua Allahumme inneke sellatte aleyna aduvven basıyran bi uyubina ve kabiyluhu min haysu la nerahum Allahumme fayishu minna ke ma ayestehu min rahmetike ve kannıthu minna kema kannattahu min afvike ve baıd beynena kema...
Cevaplar
0
Görüntüleme
479
Şeytanı Kahreden Dua Şeytan genc evliyalardan birine gorunup şoyle dedi: Ben senin yanına geldiğimde deve gibiydim Beni dinlemeyip onu okuduğun icin beni serceye cevirdin Yuksek tabaka evliyalardan Muhammed b Vasi Hazretleri bu duayı okurlardı : Allahumme inneke sellatte aleyna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
274
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt