iltasyazilim
FD Üye
şeytanın korkutuğu dua
Muhammed b Vasi her sabah namazına müteakip şu şekilde dua ederdi;
Allah'ım Sen bize bir düşman musallat ettin oysa o ve maiyyeti bizi ve kusurlarımızı görür, fakat biz onu göremeyiz Allah'ım, onu rahmetinden ümidini kestirdiğin gibi bizdende onu yoksun et Afvından ümidini kestirdiğin gibi bizdende ümidini kestir Rahmetinle onun arasını uzaklaştırdığın gibi bizimlede onun arasını uzaklaştır Zira belirlenmiş ama senin gücün her şeye yeter sen her şeye kadirsin
Bu zat bir gün mescide bu arada şeytan karşısına çıktı ve;
Beni tanıdınız mı ? diye sordu Muhammed ;
Hayır bilemedim kimsiniz dedi Şeytan ;
Ben İblisim deyince Muhammed ;
Ne istiyorsun diye sordu Şeytan ;
Senden ricam şu istiazeni başkalarına öğretme, bende bunun karşılığı olarak sana dokunmam dedi Muhammed b Vasi ;
Andolsun ben bunu herkese öğretirim Sende elinden geleni yap dedi
Seçme Parça *
Muhammed b Vasi her sabah namazına müteakip şu şekilde dua ederdi;
Allah'ım Sen bize bir düşman musallat ettin oysa o ve maiyyeti bizi ve kusurlarımızı görür, fakat biz onu göremeyiz Allah'ım, onu rahmetinden ümidini kestirdiğin gibi bizdende onu yoksun et Afvından ümidini kestirdiğin gibi bizdende ümidini kestir Rahmetinle onun arasını uzaklaştırdığın gibi bizimlede onun arasını uzaklaştır Zira belirlenmiş ama senin gücün her şeye yeter sen her şeye kadirsin
Bu zat bir gün mescide bu arada şeytan karşısına çıktı ve;
Beni tanıdınız mı ? diye sordu Muhammed ;
Hayır bilemedim kimsiniz dedi Şeytan ;
Ben İblisim deyince Muhammed ;
Ne istiyorsun diye sordu Şeytan ;
Senden ricam şu istiazeni başkalarına öğretme, bende bunun karşılığı olarak sana dokunmam dedi Muhammed b Vasi ;
Andolsun ben bunu herkese öğretirim Sende elinden geleni yap dedi
Seçme Parça *