Şeytanın Söyleyıpte Bızım Duymadıklarımız Birinci kişi: Hadi oğlum leke bundan böyle şu şeytanın bacağını İkinci birey: Kırayım değil mi abi? Şeytan: Durduk yere niye bacağımı kırıyorsun manyak mısın sen kardeşim? Hakim: Niçin öldürdün evladım? Davalı: Aklimi iblis çeldi efendim Şeytan: Valla bir şeyden haberim yok, keza herifte akıldan eser değil egemen bey Bayan: Neden aldattın beni? Erkek: Şeytana uydum hanim Iblis: Hadi oradan sapık, kadını görünce salyaların aktı, benim olayla uzakta yakından alakam yok Adam: Şeytanınız bol olsun baylar! Iblis: Yahut koyun gibi beni de mi çoğalttınız? Anne: Oğlum, oynama babanın tüfeğiyle şeytan doldurur Şeytan: Değil bacım karışmam ben Enişte elletmiyor Adam: Heeyt! Kırdım olum şeytanın bacağını Büyük ikramiye Iblis: Şşş birader, bizim oğlanı tartaklamışın diye duyduk Uyar mı lan racona!!! Adam: Oo okeye kaptırmışınız, şeytanınız bol olsun Şeytan: Hilmi abi, emrindeki masadayız biz abi be ya Kalabalık gelince biz de iki el atalım dedik Kadın: bu saate dek nerdeydin? Erkek: şeytana uyup içeyim dedim Şeytan: yattığın hatunu da söyle yiyorsa Bayan: iblis aldı oturdu satamadan getirdi Iblis: seni de ***ürsem mi acaba? Komşu : Şeytan kulağına kurşun bizim beyin kuyumcu işleri mükemmel gidiyor Iblis : Yok ablacım sağol küpe düşünmüyorum hemen şimdi Kız : Aman Ayla bırak Allah aşkına Şeytan görsün onun yüzünü Iblis : Yapmayın kızlar korkarım ben ya Erkek : Oğlum bak bu kızda kendini sevdiren var Iblis: Ellimi sürdüysem ş: