Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şeytanın Uzuntusu

Şeytanın Uzuntusu
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
imagesseytaninuzuntusu5ad2a9b3cf178

Evliyanın buyuklerinden birisi, hac zamanında insan kılığına girmiş olan İblis'i Arafat'ta gordu Zayıflamış ve benzi solmuş, gozu yaşlı ve kamburu cıkmış olarak perişan bir haldeydiEvliya olan zat, İblis'i tanıyıp ona dedi ki:

Nicin gozun yaşlıdır? kim ağlattı seni?

Ticaret yapmak fikri olmadan, sırf Allah rızası icin hac yapmağa gelenlerin, arzularının Allahu teala tarafından kabul edilmesinden korktum Onun icin ağlıyorum

Peki seni zayıflatan nedir?

Hacıları getiren atların inlemeden, kişneyerek gelmelerine uzuldum Halbuki benim yoluma gidenleri boyle goturselerdi, sevincim cok artardı

Pekala,benzini solduran nedir?

Muslumanların ibadetlerine devam etmeleri ve birbirleriyle yardışmalarıdır Şayet isyanda yardımlaşsalardı, sevincim ziyadeleşirdi

Seni cokertip, belini buken nedir?

Kulların, (Ya Rabbi! senden son nefeste imanı kamil ile olmemi istiyorum) diye yalvarmasıdır Halbuki ben onları, kendi işlerini ve ibadetlerini beğendirip, imansız gitmeleri icin calışmaktayım Allaha boyle yalvaranların, benim bu iş icin calıştığımı anlamalarından korkuyorum onun serinden korusun epimizi insalah

858,496Konular
982,338Mesajlar
30,208Kullanıcılar
EvtenSon üye
Üst Alt