Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şeytanın Yapabilecekleri

Şeytanın Yapabilecekleri
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Şeytanın Yapabilecekleri Iblis bir gün büyük bahçeli, koskoca bir malikaneye girmiş Merenleri çıkmış Bir kuzu görmüş Kuzunun boynunda bir ip varmış Iblis ipi çıkarmadan yalnızca birazcık gevşetmiş Kuzu ipin gevşemesiyle hareket etmeye başlamış ve malikanenin önünde bulunan aynayı görmüşşaşırınca bir hücum yapıp aynayı kırmış Meydana Çıkan gürültüye evin hizmetçisi gelmiş Sen ne yaptın? Ben şu anda burayı nasıl temizleyeceğim Evin beyi bunu duyunca kesin beni kovar,demiş ve kuzuya bir tekme atmışKuzu merenlerden zihin ip yetmemiş ve kuzunun boynunu kesip onu öldürmüş Bu sırada evin uşağı gelmiş Neler olduğunu sormuş Bayan anlatınca Bunu nasıl yaparsın? Bey şu anda ikimizi de kovacak O kuzu onun için fazla değerliydidemişVe hafifçe kadını itmişBayan dengesini kaybetmiş ve merenlerden düşüp boynunu kırmış Sesi duyunca evin hanımı gelmiş Olanları öğrenince sinirlenmiş Bütün uşağı dövmek için uşağa yaklaşırken uşak Lütfen beni bağışlayın ve beni kovmayındiyerek diz çökmüş Uşağın üstüne şipşak gelen kadın ise ona çarpıp merenlerden yuvarlanmış ve ölmüş Evin beyi gelip de olanları dinleyince belinden silahı çekip uşağı vurmuş Sonradan kendi kendine Yazık ben ne yaptım? Bir kuzu, aynanın kırılması ve sevmediğim karım için elimi kana bulamaya, katil olmaya layık miydi?demiş ve silahı çekip bir kurşun da kendine sıkmış? Bütün bu olanları bir kenardan izleyen şeytansa sırıtarak Ben hiç bir şey yapmadım fakat Yalnızca kuzunun boynundaki ipi gevşettim, pekdemiş  

858,468Konular
981,186Mesajlar
29,540Kullanıcılar
kaansaddaSon üye
Üst Alt