Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Seytanin yapamadigini yapan kocakari

0
119

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Birgü seytan, uzgun ve umitsiz bir halde giderken bir kocakari onu bu halde gordu ve sordu:
''Ne oldu sana, neden boyle mahzunsun?''
Seytan: '' Surdaki mabette Barisa isminde bir adam var 40 yildir ibadet edip duruyor Ne yaptiysam ona tesir edemedim sonunda umidimi kestim, maglup oldum ve gidiyorum'' dedi

Kocakarim, yirtikpirtik ayakkabilarini gostertip, '' Bana yeni bir ayyakabi vaad edersen, ben senin yapamadigini yapar, onu azdirip yoldan cikaririm'' dedi Seytan, ''Peki'' dedi

Kocakari birisinin sut emen cocugunu caldi, yanina da bir sise sarapla bicak aldi ve Barsisa'nin ibadet ettigi mabede gitti Bir tarafa gizlendi

Ibadat bitince mabedin hizmetcisi, her zaman yaptigi gibi ortaligi temizledi ve anahtari Barsisa''nin yanina birakip gitti

Gece yarisina dogru Barsisa ibadete devam ederken kadin gizlendigi yerden firlayip anahtari lapti ve elinde bicak karsisina gecerek Barsisa'ya soyle dedi:
''Ya su sisedeki sarabi icersin, ya cocugu oldurursun yada benimle zina edersin Karari sen ver Bu uc isten birini yapmazsan, 'Bu adam beni buraya hapsetti', irzima gececek diye bagirmaya baslarim''

Barsisa, ''Yapma etme, bunlardan hicbirini yapamam, Allahtan korkarim Benden baska bir sey iste'' diye yalvarip yakardiysa da kadin, soylediklerinde israr etti

Barsisa caresesiz kalinca, bu uc isten sarap icmeyi digerlerine gore daha az gunah olarak dusundu ve sarabi icti Sarhos oldugunu goren kadin butun cazibesini kullanarak onu tahrik etmeye basladi Barsisa bastan cikti ve kadinle iliskiye girmek istedi

Kadin, ''Ancak cocugu oldurursen kendimi sana teslim ederim'' dedi Barsisa, cocugu oldurdu ve kadina saldirdi Kadin butun bunlardan sonra pencereyi acip, ''Imdat, yetisin, beni bu adamdan kurtarin!'' diye feryat etmeye basladi

Duyanlar kosup geldi ve kapiyi kirarak iceri girdiler Kanli bicagi ve kanlar icinde yerde yatan cocugu, sarap sisesini ve ustu basi persidan kadini gorduler Hersey acik bir sekilde aleyhinde oldugundan ve inkara mecali olmadigindan hakim, Barsisa'yi idama mahkum etti

Barsisa asilacagi sirada seytan ona gorunup, ''Bana imanini verirsen seni kurtaririm!'' dedi Artik kimin suretinde gorunmusse Barsisa ona uyup imanindan da oldu Seytan istedigini elde edince, '' Ben senden uzagim!'' diyerek gitti

Kocakariya vaad ettigi ayakkabilarini alan seytan, onlari epeyce uzun bir sopaya takarak kadina uzzatti
Kadin ''Nicin elinle vermiyorsun?'' diye sorunca, Seytan '' Ne olur ne olmaz, bana da bir is edersin, senden korkulur'' diyerek hizla oradan uzaklasti

858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt