Seytanlarinda müsteri hizmetleri varmis ego batmış gunlerseytan musteri hizmetleri ben serpil nasil yardimci olabilirim? iyi gunler,az önce biri durttu de acaba seytan bey miydi nasil ogrenebiliriz acaba? ne yaptiniz oysa? cok afedersiniz benim baldizi s evet evet olabilir iyigünler ben murtaza nasıl muavin olabilirim? kardeşim, geçen sizin arkadaşlardan biri içime girdi, nasıl çıkarırım onu şeedicektim öksürün lütfen öhö öhööö!! çıktı mı? yooo, hala kötü bi kişiyim ben? o süre klozete oturup ıkının, yine çıkmazsa bizi arayın iyigünler ben murtaza nasıl asistan olabilirim? kardeş, ben az önce aradımdı, hani sizden bi dost içime girmişti ya, ıkın dedindi, ıkındım, çıkmadıııı? tebrikler beyefendi, siz de bundan böyle daima kötü bir insansınız, lütfen cehennem giriş şifrenizi elde etmek için hatta kalınız, sizi ahiret departmanına aktarıyorum iyi günler, ben kaydımı sildirmek istiyorum servislerinizden neden efendim? çok muhteşem bir müslüman olduğunuz için mi? değil canım estağfirullah yok yok, siz doğrusu müthiş bir müslümansınız, olağanüstü büyüksünüz, siz bir ermişsiniz efendim yok canıım, teveccühünüz değil yook, teveccüh yok efenim, hakiki bunlar, hatta siz sahabelerden bile daha üstünsunuz! * eh bilemiyorum ola ki de öyleyimdir fakat bu konudan hoşlanmıyorum ah bağlı tevazu kanatlarınız yerde, size yakışan da bu fazla sağolun lakin abartıyosunuz yok efendim abartmıyorum pardon neden aradım demiştiniz? hiiiç, üyelik bilgilerim dürüst mu bi teftiş ediym dedim, iyi günler size de dunyanin en ate$li numarasidirarayan istedigi sicakligi bulabilirevlere servis icin 666 1 666 kotu gunler nasil yardimci olamayabilirim? alo iyi gunler benim bir maruzatim olacakti hayir burada bir arkadas var size pabucunuzu ters giydirmis oyle diyor vay *** adresi verin sagdan sagdan geliyorum buyrun şeytan ben baba n'aber? allah' im sen sabir ver, yarabbim! nasil yola geldin derhal, şeytan seni fesuphanallah! cooot buyrun ben iblis nasil yoldan cikarabilirim? alo, iblis! bana bak lan aldigim son faturada islemedigim gunahlar bana yazilmis ne is *ina koyiimmm bizimkilerin borcunu odeyemedik daha birde elalemin gunahlarini bize yazmissin! eeee, abi, eee, pardon yanikota' yi ısrar etmek icin biliyosun bizim de kendimize gore hesap verdigimiz yerler varkem kumbir daha olmaz haydar abiwalla heee, ole adam ol bunlari da hemen hesabima kredi ediyosun, bir iki de esantiyon yollarsin artik adam ol hazır abi iyi günler seytan müsteri hizmetleri mi? evet buyrun nasil yardimci olabilirim ben usame bin ladin bana seytani bagla yavrum ayyy işveren fazla sakacisin ay ben ölmiyim bizim bush'un aklina gelmis de isletelim dedi ki oysa ki otomatik pilot: $eytan mu$teri hizmetlerine ho$geldiniz gunah skorunuzu ogrenmek icin 1'i, son 10 gunahinizi kulak vermek icin 2'yi, yeni gunah kaydi yaptirmak icin 3'u, cinayet metotlari icin 4'u, ruh satma ve kiralama i$lemleri icin 5'i, $eytanla ortaklik paketleri icin 6'yi, operatore baglanmak icin 0'i tu$layin welcome to the evil call center for english, press 9 (mu$teri 0'i tu$lar) iyi gunler $eytan mu$teri hizmetleri ben istek nasil yardimci olabilirim? + öeeaa açlık hanim ben karimi oldurecektim de evet!? + en düşük gunahi yazdiran metot hangisi acaba onu soracaktim sizi cinayet metotlari bolumune bagliyorum lutfen hattan ayrilmayin + tama (fonda slayer reign in blood) iyi gunler suç oluşturan metotlari bolumunden hakan, nasil yardimci olabilirim? + merhaba ben karimi oldurecektim de az gunah yazsin istiyorum, nasil olacak? beyfendi suç oluşturan, ismi lazim gelmeyen'in katinda en yuksek duzeydeki bir gunahtir bunun azi cogu yoktur size tavsiyem gunahini bo$ verin, agzinizin tadiyla neşeli bir canice i$leyin + nasil olacak o? isterseniz mecidiyekoy'deki ofisimize gelin, orada daha detayli konu$bilgin + tamam ne zaman geleyim sali gunu saat 14:30 yerinde mu? + uygun yardimci olabilecegim ba$ka bir $ey var mi? + yok sagolun iyi gunler + iyi guner + ulan ay$e, sitim belani! ne dedin bey? + değil bi $ey, sen cay koy sizin şeytanınız müşteir hizmetleri buyurun, nasıl yardımcı olabilirim bayan ben günaha girerken genelde zorlanıyorum bir huzursuzluktur bir vicdan azabı hissidir gidiyor yatıştırıcı birşeyler önerebilir misiniz? bir yol gösterseniz bana diyorum iyi gunler seytan musteri hizmetleri departmani nasıl yardımcı olabilirim? +rıdvan bey lutfen aktarıyorum iyi geceler ben shagrath, nasil yardimci olabilirim? ee iyi geceler ben ayin icin bir bakire almistim yalniz bozuk cikti, ne yapmam gerekiyor? oldurdunuz mu? hayir soydum bekliyor oyle? tamam, giysileri duruyorsa giydirin siz onu yarin arkadaslar gelip alsinlar işlenmiş bir sorun olmaz degil mi bugun ayini gerceklestiremedigim icin? ben not aliyorum buraya, arkadaslar dikkate alacaktir tesekkurler iyi geceler + iyigeceler ben banu fallen, nasıl takviye edebilirim? merhaba banu bayan bişe sorcaktım ben + muhakkak, buyrun umulan yarın ramazan ben oruç tutmayıp içki falan içsemyani böle yapanlar için bi extra promosyon var mı? + malesef beyfendi hani mephisto bey fausta yapmıştı öle bi olay + bu konuda asistan olamıcam size ya banu bayan yok mu hani, günah karşılığı karı kız falan? değil evvelden yapılmıştı o açıdan ısrarla soruyorum + dediğim gibi beyfendi böyle bir uygulamamız yok tüy falan peki? hani kendini sevdiren? + hayır! peki oruç tutuyorum ben yarın o zaman + siz bilirsiniz beyfendi teraviye de gitcem takilnet