Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sezen Aksu - Ben Dul Bir Kadınım

Sezen Aksu - Ben Dul Bir Kadınım
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sezen Aksu Ben Dul Bir Kadınım sezen aksu ben bir dul kadınım sezen aksu dul kadın bir bayan Ben dul bir kadınım Pek her istediğimle beraber olamam Ben dul bir kadınım Canımın istediğince gezip tozamam Bir kız arkadaşımla bir yere gitsem Bir erkeğe tesadüfen gülerek selam versem ya da azıcık pozitif giyinip süslensem Dedikodu olur, çünkü dul bir kadınım Ben dul bir kadınım Bir gün yeniden birisini beğenirsem Beraber olursak Birkaç kere yanyana görülürsem Rivayet çarkları o an tez çalışır Bakalım alır mı senisöylentisi dolaşır Erkeğin ailesi tamamen telaşlanır Ortalık bir karışır, çünkü dul bir kadınım Ben dul bir kadınım Bin türlü baskıyı omuzlarımda taşırım Haklı veya haksızmışım, önemi değil bir defa boşanmışım Benim de duygularım varmış Bunlardan kime ne Seçme şansım değil boyun eğdim kadere Bana ben değil kurallar sahip çıkar Saygınlığım bağlıdır her zaman bir erkeğe Benim de duygularım varmış Bunlardan kime ne Seçme şansım yok boyun eğdim kadere Bana ben yok kurallar sahip çıkar Saygınlığım bağlıdır her zaman bir erkeğe  

858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt