Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sezen Aksu - Ben Her Bahar Aşık Olurum

Sezen Aksu - Ben Her Bahar Aşık Olurum
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sezen Aksu Ben Her Bahar Aşık Olurum Damarlarımda yine aşk var Gözlerim yine bir anlamlı Başladı güneşli yağmurlar Islandı umudumun saçları Kırılan dallar gibiyim Ben her bahar dirilirim Gizli bir kaynaktır içim Kendime bir yol bulurum Kırılan dallar gibiyim Ben her bahar dirilirim Dar bir kaynaktır içim Kendime bir yol bulurum Ben her bahar aşık olurum Rüzgar olur yağmur olurum Filizlenir anılarda gururum Taşar içimden ruhum Ben her bahar aşık olurum Rüzgar olur yağmur olurum Filizlenir anılarda gururum Taşar içimden ruhum Damarlarımda yeniden aşk var Gözlerim yeniden bir manalı Başladı güneşli yağmurlar Islandı umudumun saçları Gönlümde sönen ateşin Küllerini savururum Kalbimdeki acelenin Gerisinde ben kaybolurum Gönlümde sönen ateşin Küllerini savururum Kalbimdeki acelenin Gerisinde ben kaybolurum Ben her bahar aşık olurum Rüzgar olur yağmur olurum Filizlenir anılarda gururum Taşar içimden ruhum Ben her bahar aşık olurum Rüzgar olur yağmur olurum Filizlenir anılarda gururum Taşar içimden ruhum  

858,497Konular
981,936Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt