Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sezen Aksu Ben Seni Görmeden Sevdim( Gidiyorum)

Sezen Aksu Ben Seni Görmeden Sevdim( Gidiyorum)
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sezen Aksu Ben Seni Görmeden Sevdim( Gidiyorum) sezen aksu, parçaları, şarkı sözleri, gidiyorum, ben seni görmeden sevdim hakkında bilgi burada​ Sezen Aksu hayranım sana muhteşem bir yorumun sesin var , parçaların müziğin tek kelime ile inanılmaz 1549253555 1549253555 sezenaksubensenigormedensevdimgidiyorum5c57bbb723a10sezenaksubensenigormedensevdimgidiyorum5c57bbb723a10sezenaksubensenigormedensevdimgidiyorum5c57bbb723a10 Ben seni görmeden sevdim ahlakına hayran ruhuna sevdalıyım aradaki mesafelerin ne önemi varki? kalpten kalbe köprü yerleşmiş bir kere aşkı iki öpücükten ibaret sayanlara inat ben seni görmeden sevdim hani benzer evin içinde olupta aralarına kalın duvarlar örenler hatta yanyana olupta aralarına kilometreler yerleştirenler varya duysunlar sevdamı utansınlar ben seni görmeden sevdim ask nedir? aşk gözle görülmezki kalple hissedilir bence ask ondan cok uzaklarda onunla olabilmektir paylaşmaktır acıyı tatlıyı ben seni görmeden sevdim​  

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt