Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sezen Aksu - Benden Selam Söyleyin Bütün Aşklarıma

Sezen Aksu - Benden Selam Söyleyin Bütün Aşklarıma
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sezen Aksu Benden Selam Söyleyin Bütün Aşklarıma her ayrılık bi vurgun değmeyin yaşlarıma benden selamlama söyleyin bütün aşklarıma her ayrılık bir vurgun değmeyin yaşlarıma bir sözleri sezen aksu benden selamlama söyleyin tüm aşklarıma video dinle Unutuldum,unutuldum Kurutulmuş güller gibi Yosun tutmuş duvarlara Yazılı günler gibi Gece bitmez gündüz bitmez Bu yalnızlık hiç bitmez Ne kavgam bitti ne sevdam Ömür geçer gönül geçmez Her ayrılık bir vurgun değmeyin yaşlarıma Benden selam söyleyin tüm aşklarıma x2 Çiçeklerim dökülür her mevsim Sonra baştan açar Ümidimin boynu bükülür Daha Sonra deniz bin defa taşar Unutuldum,unutuldum Kurutulmuş güller gibi Alg tutmuş duvarlara Yazılı günler gibi Gece bitmez gündüz bitmez Bu yalnızlık hiç bitmez Ne kavgam bitti ne sevdam Ömür geçer gönül geçmez Her ayrılık bir vurgun değmeyin yaşlarıma Benden selamlama söyleyin tüm aşklarıma x2  

858,496Konular
981,870Mesajlar
29,906Kullanıcılar
yarrocqSon üye
Üst Alt