Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sezen Aksu - Çocuk

Sezen Aksu - Çocuk
0
40

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sezen Aksu Çocuk Bir yerlerde bir çocuk doğdu Sancısını içimde duyuyorum Kimbilir kimin çocuğusun Gözlerinde güneşi görüyorum Bir yerlerde bir çocuk doğdu Sancısını içimde duyuyorum Kimbilir kimin çocuğusun Gözlerinde güneşi görüyorum Gözlerinde hayat pırıl pırıl Ellerinde ümitlerimiz var Dünyanın tüm pisliklerine Bunalmış o ufak yumruklar Dünyanın bütün pisliklerine Sıkılmış o ufacık yumruklar Güzel bebek buram buram İnsan, sevgi kokuyorsun Bir küçük dünya gibi varlığın Sırtında dünyayı taşıyorsun Güzel bebek buram buram İnsan, sevgi kokuyorsun Bir minik dünya gibi varlığın Sırtında dünyayı taşıyorsun Kim olursa olsun anan, baban Sorumluyum onlar dek senden Adını hiç bilmesem bile Benim öz be öz çocuğumsun sen Adını hiç bilmesem bile Benim öz be öz çocuğumsun sen Hoş bebek buram buram İnsan, sevgi kokuyorsun Bir minik dünya gibi varlığın Sırtında dünyayı taşıyorsun Hoş bebek buram buram İnsan, sevgi kokuyorsun Bir minik dünya gibi varlığın Sırtında dünyayı taşıyorsun Güzel bebek buram buram İnsan, sevgi kokuyorsun Bir küçük dünya gibi varlığın Sırtında dünyayı taşıyorsun Hoş bebek buram buram İnsan, sevgi kokuyorsun Bir ufak dünya  

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt