Sezen Aksu Deli Gönlüm Ele avuca sığmazdı deli gönlüm bir zamanlar neredeydi derhal nerde İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Aklım başka duygularım diğer yerde İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Aklım diğer duygularım başka yerde Bir çılgın rüzgar savurdu beni böyle Bu mutlu esir benim altın kafeste İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin bundan böyle sende İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin bundan böyle sende Değil ağlatmaz asla beni bir gün ayrılık Pişmanlığım dehşet olmaz öfke olmaz Senden daha acı bir hasret bulunmaz Yok ağlatmaz katiyen beni bir gün ayrılık Pişmanlığım dehşet olmaz hiddet olmaz Senden daha acı bir hasret bulunmaz İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Aklım diğer duygularım başka yerde İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin bundan böyle sende Bir çılgın rüzgar savurdu beni böyle Bu mutlu esir benim altın kafeste İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin bundan böyle sende Yok ağlatmaz asla beni bir gün ayrılık Pişmanlığım nefret olmaz hiddet olmaz Senden daha acı bir hasret bulunmaz Değil ağlatmaz asla beni bir gün ayrılık Pişmanlığım korku olmaz hiddet olmaz Senden daha acı bir hasret bulunmaz İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Aklım diğer duygularım başka yerde İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin bundan böyle sende İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Aklım başka duygularım başka yerde İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Acılarla sevinçlerle yaşat beni