Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sezen Aksu - En Uzun Gece

Sezen Aksu - En Uzun Gece
0
34

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sezen Aksu En Uzun Gece Sevdamın o büyüdüğü en uzun gecede bir yerdeyim Ben uzandığım isteğe çok uzak o yerde kendimleyim O duaların bittiği hasretin delice haykırdığı Ve karanlığın indiği bir yasak gönülle beraberim Bir posta çantasındaki içli bir mektup sayfasındayım Bir şarkı cümlesindeki çağlayan o bitmez nefesteyim Özlemlerle saran kollarda olur ya bezginlik bir nabızdayım Önce kendi sarhoş olup devrilen düşen her kadehteyim Her doğum öncesinde korkuyla beslenen sancılardayım Parça parça bölündüğüm hiçlikte son yalnızlıklardayım İnsanın o çağlar boyu varmaya çalıştığı sahiden Ve hayatı sevgiyle örmek için yorulmuş sabırdayım İnsanın o çağlar boyu varmaya çalıştığı doğrusu Ve hayatı sevgiyle örmek için yorulmuş sabırdayım Kendimde insanı affettim o en güzel ak sebepteyim Ara Sıra de bir hikayede bir efsanede ara sıra sendeyim Şimşeğin çizgisindeyim kasırga günü öncesindeyim Şairin ezgisinde ağlattığı o yerde insanla buluştum  

858,497Konular
981,899Mesajlar
29,926Kullanıcılar
hzmami_31Son üye
Üst Alt