Sezen Aksu Gidiyorum Zaman sadece azıcık vakit Geçici bu öfke, bu doyumsuzluk, bu intikam Acılarımız tarih değin eski Nefes alıp atamak misali olağan Zaman sadece biraz zaman Son bulduğu yerde sevgiler bir tek an Böyle benzer izler etrafında Alışkanlıklarımız bile bayağı Gidiyorum tüm aşklar yüreğimde Gidiyorum kokun hala üzerimde Sana korkular bıraktım üstelik yeni başlangıçlar Bir kendim bir ben gidiyorum Gidiyorum tüm aşklar yüreğimde Gidiyorum kokun hala üzerimde Sana korkular bıraktım bundan başka yeni başlangıçlar Bir kendim bir ben gidiyorum Süre sadece biraz vakit Kızgınlığım yalnızlıktan korktuğumdan Bilirsin karanlıktan da ürkerim çocuklar gibi Işıkları daima yakarım bu korkudan Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde Gidiyorum kokun hala üzerimde Sana korkular bıraktım dahası yeni başlangıçlar Bir kendim bir ben gidiyorum Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde Gidiyorum kokun hala üzerimde Sana korkular bıraktım diğer taraftan yeni başlangıçlar Bir kendim bir ben gidiyorum Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde Gidiyorum kokun hala üzerimde Sana korkular bıraktım bundan başka yeni başlangıçlar Bir kendim bir ben gidiyorum