Sezen Aksu Haydi Şansım Haydi şansım, haydi şansım dön bana Ne yaşam ne sevinç Ne ziyafet ne de aşk Ne ev ne bark isterim Onunla olmayınca Uyanıp da onun da Orada olduğunu Yalnız olmadığımı Anlayışlı Olmak de yeter bana Haydi şansım, haydi şansım dön bana Dönüyor kısmet dönüyor Döndükçe değişiyor Bulamadan isteğimi Hiç durmamacasına Rüyalarımı anarken (Geçmişteki bir gece) Dönüyor şans dönüyor (Şansım dönüyor) Tam onu buldum derken (Tam buldum derken) Ansızın terse dönüyor Haydi şansım Haydi haydi haydi haydi haydi şansım Haydi şansım Haydi haydi haydi haydi haydi şansım Haydi şansım Hayır hayır bunların (Hayır bunların) Hiçbiri istediğim Dönüyor talih dönüyor Döndükçe değişiyor Bulamadan isteğimi Hiç durmamacasına Rüyalarımı anarken (Geçmişteki bir gece) Dönüyor talih dönüyor (Şansım dönüyor) Tam onu buldum derken (Bütün buldum derken) Aniden terse dönüyor Haydi şansım Haydi haydi haydi haydi haydi şansım Haydi şansım Haydi haydi haydi haydi haydi şansım Haydi şansım Hayır hayır bunların (Hayır bunların) Hiçbiri istediğim Haydi şansım Haydi haydi haydi haydi haydi şansım Haydi şansım Haydi haydi haydi haydi haydi şansım Haydi şansım Hayır hayır bunların (Hayır bunların) Hiçbiri istediğim Haydi şansım Haydi haydi haydi haydi haydi şansım Haydi şansım Haydi haydi haydi haydi haydi şansım Haydi şansım Hayır hayır bunların (Hayır bunların) Hiçbiri istediğim Haydi şansım Haydi haydi haydi haydi haydi şansım Haydi şansım Haydi haydi haydi haydi haydi şansım Haydi şansım Hayır hayır bunların (Hayır bunların) Hiçbiri istediğim