Sezen Aksu OKudumDa Tozu, dumanı, romanı Okudumda Azı, çoğu, zoru, yalanı Okudumda Mazlumu zorlayanı Okudumda Mücrimi pohpohlayanı Okudumda Gördüm papazını yararsız köyün Gördüm acı su kurnazını Okudumda Bilgiyi saymazını Okudumda Yeniliğe aymazını Sarı liraya, ete, kemiğe, şana şöhrete doymazını Okudumda Çamurda kaymazını Okudumda Ateşte yanmazını Köleliği, beyliği, hanlığı Adam gibi adamlığı Gelip geçici sultanlığı Yasadışı kahramanlığı Namuzsuz imanlıyı Her yöne yanlıyı Okudumda Doğuştan zanlıyı Okudumda Elleri kanlıyı Okudumda Candaki canlıyı Okudumda Tozu, dumanı, romanı Okudumda Azı, birçok, zoru, yalanı Okudumda Mazlumu zorlayanı Okudumda Mücrimi pohpohlayanı Okudumda Gördüm papazını faydasız köyün Gördüm acı su kurnazını Okudumda Bilgiyi saymazını Okudumda Yeniliğe aymazını Sarı liraya, ete, kemiğe, şana şöhrete doymazını Okudumda Çamurda kaymazını Ateşte yanmazını Köleliği, beyliği, hanlığı Adam gibi adamlığı Gelip geçici sultanlığı Illegal kahramanlığı Namuzsuz imanlıyı Her yöne yanlıyı Okudumda Allah Vergisi zanlıyı Okudumda Elleri kanlıyı Okudumda Candaki canlıyı Okudumda