Sezen Aksu Olmaz Olsun Olmaz olsun cüzdanımda milyonlar Kalbimde sevgin epeyce Zenginlik, mülk, mal, para neye yarar Yanımda sen olmayınca Ara Sıra neşe, bazen keder Hayat böyle geçip gider Tatlı günler, acı günler Bir yastıkta hep beraber Altın, gümüş, pırlanta Zümrüt, sedef, yakutla Kim mutlu olmuş dünyada Bir tek içten gülüş Bir hoş söz, bir öpüş Sevdalı bir tek görüntü yeter bana Altın, gümüş, pırlanta Zümrüt, sedef, yakutla Kim mutlu olmuş dünyada Bir tek dürüst gülüş Bir hoş söz, bir öpüş Sevdalı bir tek manzara yeter bana Olmaz olsun tek dikilmiş ağacım Kalbimde sevgin epeyce Neye fayda olsa da altın tacım Yanımda sen olmayınca Bazen neşe, bazen hüzün Yaşam böyle geçip gider Tatlı günler, acı günler Bir yastıkta her zaman beraber Altın, gümüş, pırlanta Zümrüt, sedef, yakutla Kim mutlu olmuş dünyada Bir tek dürüst gülümseme Bir hoş söz, bir öpüş Sevdalı bir tek bakış yeter bana Altın, gümüş, pırlanta Zümrüt, sedef, yakutla Kim mutlu olmuş dünyada Bir tek içten gülümseme Bir hoş söz, bir öpüş Sevdalı bir tek görüntü yeter bana