Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sezen Aksu - Olmaz Olsun

Sezen Aksu - Olmaz Olsun
0
24

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sezen Aksu Olmaz Olsun Olmaz olsun cüzdanımda milyonlar Kalbimde sevgin epeyce Zenginlik, mülk, mal, para neye yarar Yanımda sen olmayınca Ara Sıra neşe, bazen keder Hayat böyle geçip gider Tatlı günler, acı günler Bir yastıkta hep beraber Altın, gümüş, pırlanta Zümrüt, sedef, yakutla Kim mutlu olmuş dünyada Bir tek içten gülüş Bir hoş söz, bir öpüş Sevdalı bir tek görüntü yeter bana Altın, gümüş, pırlanta Zümrüt, sedef, yakutla Kim mutlu olmuş dünyada Bir tek dürüst gülüş Bir hoş söz, bir öpüş Sevdalı bir tek manzara yeter bana Olmaz olsun tek dikilmiş ağacım Kalbimde sevgin epeyce Neye fayda olsa da altın tacım Yanımda sen olmayınca Bazen neşe, bazen hüzün Yaşam böyle geçip gider Tatlı günler, acı günler Bir yastıkta her zaman beraber Altın, gümüş, pırlanta Zümrüt, sedef, yakutla Kim mutlu olmuş dünyada Bir tek dürüst gülümseme Bir hoş söz, bir öpüş Sevdalı bir tek bakış yeter bana Altın, gümüş, pırlanta Zümrüt, sedef, yakutla Kim mutlu olmuş dünyada Bir tek içten gülümseme Bir hoş söz, bir öpüş Sevdalı bir tek görüntü yeter bana  

858,496Konular
981,875Mesajlar
29,916Kullanıcılar
murymurySon üye
Üst Alt