Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sezen Aksu - Seni Gidi Vurdumduymaz

Sezen Aksu - Seni Gidi Vurdumduymaz
0
35

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sezen Aksu Seni Gidi Vurdumduymaz Bu kaçıncı ayrılışın bakmadan gözyaşıma Bırakıp gittin beni tekrar yalnız başıma Yanında mı kalır sandım sıra bana gelecek Bakalım o zaman seni kim kurtaracak Bakalım o süre seni kim kurtaracak Seni gidi vurdumduymaz, seni gidi afacan Canın isterse ararsın, istemezse aramaz Seni gidi vurdumduymaz, seni gidi yaramaz Canın isterse ararsın, istemezse aramaz Daima susuyorsam, sabrediyorsam Sanma oysa senin aşkından ölüyorum Tahammül taşına benzedim diye Aptal sanma gününü bekliyorum Yanına mı kalır sandın sıra bana gelecek Bakalım o süre seni kim kurtaracak Yanında mı kalır sandın sıra bana gelecek Bakalım o vakit seni kim kurtaracak Bugüne dek olmamış hiç bırakıp da dışarı giden Sana tarafından hava hoş beni yok oysa düşünen Gün olup intikam saati deli gibi çalacak Bakalım o zaman seni kim kurtaracak Bakalım o zaman seni kim kurtaracak Seni gidi vurdumduymaz, seni gidi afacan Canın isterse ararsın, istemezse aramaz Seni gidi vurdumduymaz, seni gidi haylaz Canın isterse ararsın, istemezse aramaz Defalarca susuyorsam, sabrediyorsam Sanma ama senin aşkından ölüyorum Katlanma taşına benzedim diye Aptal sanma gününü bekliyorum Yanında mı kalır sandın sıra bana gelecek Bakalım o zaman seni kim kurtaracak Yanına mı kalır sandın sıra bana gelecek Bakalım o zaman seni kim kurtaracak  

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt