Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sezen Aksu stüdyosunu sokak hayvanlarına açtı

Sezen Aksu stüdyosunu sokak hayvanlarına açtı
0
30

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
sezen_aksu_studyosunu_sokak_hayvanlarina_acti_1633268194_5846.jpg

'Minik Serçe' Sezen Aksu stüdyosunun kapısını sokak hayvanları için açtı. Sokakta bulduğu kedi ve köpeklerin sayısı çoğaldı.

Hayvan sevgisiyle bilinen Sezen Aksu, yaralı kedi ve köpekleri de veterinerde tedavi ettiriyor. Sezen Aksu herkesin evinde kapandığı dönemde de her sabah yanında çalışanlarla birlikte evinin çevresindeki sokakları dolaşıp sokak hayvanlarını besliyordu.

LbPLb_1633268180_5204.jpg

Aksu, sokakta bulduğu kedi ve köpeklerin sayıları çoğalınca Göksu’da bulunan müzik stüdyosunun arkasına onlar için yuva yaptı. Ünlü sanatçı daha önce de bir sıpa sahiplenmişti.

wyAd2_1633268296_7097.jpg

Similar threads

Geçtiğimiz gün kedisini kaybeden Sezen Aksu'dan şaşırtan karar. Oturduğu evin bahçesinde mezar yaptırdı. Hayvanlara olan sevgisiyle bilinen Sezen Aksu, yıllardır beraber yaşadığı kedisini kaybetti. Kedisinin ölümü ardından toparlanamayan Aksu, evinin bahçesinde kedisi için mezar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Usta sanatçı Sezen Aksu'nun çok sevdiği kedisi hayatını kaybetti. Aksu, yaşamını yitiren kedisi için evinin bahçesine özel bir mezar yaptırıp oraya gömdürttü. Türk Pop müziğinin sevilen ismi Sezen Aksu kısa bir süre önce yılarca baktığı kedisini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Vefatıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Minik Serçe büyük rap'çi çıktı DRUM'un sokak hayvanları için düzenlediği gecede Suç Oluşturan ile düet yapan Sezen Aksu: Ceza benim datlım, gıymatlım Ben rap müziğini fazla seviyorum DRUM (Dialogue Respect Understanding Through Music), sahipsiz cadde hayvanları için önceki akşam Cemal Reşit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Hangi Türk Meşhur Hangi Hayvanı Besliyor kedi besleyen ünlüler türk ünlüler ve köpekleri kedisi olan köpeği olan türk ünlülerin köpekleri 1546070 1546070 hangiturkunluhangihayvanibesliyor5c4dda7aa3dbbhangiturkunluhangihayvanibesliyor5c4dda7aa3dbb http:img244imageshackusimg244875313mo0...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Ceza ve Sezen sokak hayvanları için el ele Hayvanların hayat haklarını savunan DRUM, sahipsiz hayvanlar için Canice ile birlikte konser düzenliyor 31 Mart'ta Cemal Reşit Rey'de gerçekleşecek geceye Sezen Aksu da davetli usta olarak katılacak Doğa Rutkay'ın sunacağı yardım gecesinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt