Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sezen Aksu - Tukeneceğiz

Sezen Aksu - Tukeneceğiz
0
114

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ne boyle senle ne de sensiz yazık yaşanmıyor caresiz,
Ne bir arada ne de ayrı olmak imkansiz hic sebepsiz,
Ne hayallerle umitlerle mutlu olmaktı dileğimiz
Suclu ne sensin ne de benim şimdi sensizim sen de bensiz

Bir an gelip de kullenince
Yureklerimiz dinlenince
Başka sevgilerde tesselli bulunca,
İşte biz o gun duşuneceğiz

Etrafımızı sarıverecek bir ateş ki asla bitmeyecek
Herşey bir anda anlamsız gelecek işte biz o gun tukeneceğiz

Similar threads

Sezen Aksu Tukeneceğiz Şarkısı Sozu Sezen Aksu Tukeneceğiz Şarkı Sozleri Sezen Aksu Tukeneceğiz Şarkı Sozu Ne boyle senle ne de sensiz Yazık yaşanmıyor caresiz Ne bir arada ne de ayrı Olmak imkansız hic sebepsiz Ne hayallerle umitlerle Mutlu olmaktı dileğimiz Suclu ne sensin ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
EBRU GUNDEŞ EVET ALBUM ŞARKILARI Harika Şarkı Sozleri Acımı gorur gibiyim ben aslında Sen acılara bile gulemiyorsun Bir gece evde otur kendi adına Durduğun yeri bile goremiyorsun Aklım sende kalıyor gozden uzak olunca Omuzumda uyusam butun omrum boyunca Kaderime ağladım tukenti genc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Sezen Aksu Tükeneceğiz Ne böyle senle ne de sensiz yazık yaşanmıyor çaresiz Ne bir arada ne de bambaşka edinmek imkansiz hiç sebepsiz Ne hayallerle ümitlerle mutlu olmaktı dileğimiz Suçlu ne sensin ne de benim hemen sensizim sen de bensiz Bir lahza gelip de küllenince Yüreklerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Ebru GündeşTükeneceğiz Şarkı Sözleri Ne böyle senle ne de sensiz Eyvah yaşanmıyor biçare Ne bir arada ne de öbür Almak imkansız hiç sebepsiz Ne hayallerle ümitlerler Mutlu olmaktı dileğimiz Suçlu ne sensin ne de benim Hemen sensizim sende bensiz Bir an gelipte küllenince Yüreklerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Etkileyici Guzel Mesajlar En Etkileyici Guzel Mesajlar Etkileyici Guzel Sozler Mesajlar İLK GORUSTE ASKA INANIRMISIN? YOKSA DISARI CIKIP TEKRAR MI GIREYIM SENI UZAKTAN SEVMEYI,SANA BAKMADAN GORMEYI,SENI DUYMADAN DINLEMEYI,GOZYASLARIMLA GULMEYI,KAVUSMAK ICIN SABRETMEYI OGRENDIM AMA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt