Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sezen Aksu Unuttun Mu Beni Notaları

0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sezen Aksu Unuttun Mu Beni Notalar
Sezen Aksu Unuttun Mu Beni Gitar Notaları
Sezen Aksu Unuttun Mu Beni Gitar Akorları

Akustik versiyon:

INTRO: GmCmFGm

Gm Cm F Gm
Unuttun mu beni, her şeyimi ?
Cm F Gm
Sildin mi butun izlerimi ?

G
Huc duşmedim mi aklına ?
Cm
Hic calmadı mı o şarkı?
F
O sahil, o ev, o ada
Cm Gm
O kırlangıc da mı kus bana ?

Gm Cm F G
Sanırdım ki aşklar ancak filmlerde boyle

Cm
Ben hala dolaşıyorum avare
Gm
Hani gorsen, enikonu ane
F
Ne yaptıysam olmadı, ne care
F Gm
Unutamadım, gitti !

Orjinal versiyon:

G#m C#m F# G#m
Unuttun mu beni, her şeyimi ?
C#m F# G#m
Sildin mi butun izlerimi ?

G#
Huc duşmedim mi aklına ?
C#m
Hic calmadı mı o şarkı?
F#
O sahil, o ev, o ada
C#m G#m
O kırlangıc da mı kus bana ?

G#m C#m F# G#
Sanırdım ki aşklar ancak filmlerde boyle

C#m
Ben hala dolaşıyorum avare
G#m
Hani gorsen, enikonu ane
F#
Ne yaptıysam olmadı, ne care
F# G#m
Unutamadım, gitti !

Similar threads

Sezen Aksu Unuttun mu Beni Şarkı Sozu Sezen Aksu Unuttun mu beni şarkısının sozu Unuttunmu beni sozleri Sezen Aksu Unuttun mu beni, her şeyimi Sildin mi butun izlerimi Hic duşmedim mi aklına Hic calmadı mı o şarkı? O sahil, o ev, o ada O kırlangıc da kus mu bana Hic duşmedim mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Sezen Aksu Unuttun Mu Beni Şarkı Sozleri Unuttun Mu Beni Sozleri Sezen Aksu Unuttun Mu Beni Sozleri Sezen Aksunun Unuttunmu Beni Şarkısının Sozleri Unuttun mu beni, her şeyimi Sildin mi butun izlerimi Huc duşmedim mi aklına Hic calmadı mı o şarkı? O sahil, o ev, o ada O kırlangıc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Sezen Aksu Unuttun Mu Beni şarkı Sozu,sezen aksu unuttun mu beni sozler,unuttun mu beni sezen aksu sozleri,unuttun mu beni lyrics,unuttun mu beni sezen aksu,unuttun mu beni sozleri,unuttun mu beni şarkı sozu Sezen Aksu Unuttun Mu Beni Sozleri Unuttun mu beni, her şeyimi ? Sildin mi butun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Sezen Aksu Unuttun mu Beni Şarkı Sozleri Sezen Aksu Unuttun mu Beni Şarkı Sozu Sezen Aksu Unuttun mu Beni imagessezenaksuunuttunmubenisarkisozleri5ada95a47f2fd Unuttun mu beni, her şeyimi ? Sildin mi butun izlerimi ? Huc duşmedim mi aklına ? Hic calmadı mı o şarkı? O sahil, o ev, o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Sezen aksu kral tv muzik odullerinde soylediği şarkı Sezen Aksu Unuttun mu beni şarkısı sozleri Sezen Aksu Unuttun mu beni 2019 Unuttun mu beni Her şeyimi Sildin mi butun izlerimi Huc duşmedim mi aklına? Hic calmadı mı o şarkı? O sahil, o ev, o ada O kırlangıc da kus mu bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt