Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sezen Aksu ve ziyaretçisi Sezer ailesi

Sezen Aksu ve ziyaretçisi Sezer ailesi
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sezen Aksu ve ziyaretçisi Sezer ailesi HALK MUTSUZKEN BEN MUTLU OLAMAM 1548618140 1548618140 sezenaksuveziyaretcisisezerailesi5c4e09a045d01sezenaksuveziyaretcisisezerailesi5c4e09a045d01 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersezer126ekim2008&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg SEZEN AKSU, ANKARA'DAKİ KONSERİNDE TÜRKİYE'NİN SON DÖNEMDEKİ EKONOMIK KRİZ VE TERÖR KONUSUNA DİKKATİ ÇEKEREK ANLAMLI BİR KONUŞMA YAPTI Sezen Aksu’nun Ankara’daki konseri, sanatçının ayrı bir konuşmasına sahne oldu Her konserinin başlangıç konuşmasını esprilerle süsleyerek dinleyicilerine bir standup şovu yapan Aksu, bu defa daha önemli bir hitabe yaptı Türkiye'nin son dönemdeki durumundan vesvese duyduğunu dile getiren ve 'İnsanlar mutsuzken, ben mutlu olamam' dedi Aksu hem dinleyicilerinden yaşananlara karşı gürültüsüz kalmamalarını rica etti Konserine hala dillerden düşmeyen eski şarkılarıyla başlayan Sezen Aksu, “Ben tek başıma ne yapabilirim diye düşünüyorum Bir insanın kişisel öz gücünün farkına vardığı andan itibaren yapabileceklerini düşünüyorum Kapımızın önünü süpürürsek, hepimiz şöyle ucundan kıyısından tutarsak, inanıyorum oysa çok daha güzel şarkılar paylaşacağız Gecceleri fazla daha kuytu uyuyacağız İçimiz kanamayacak hiç durmadan Olacak, gürültüsüz kalmamanızı özellikle rica ediyorum Sezerler kuliste Sezen Aksu’nun Anadolu Ziyafet Merkezi’ndeki konserini izlemeye gelen 10 Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve eşi Semra Sezer, meşhur sanatçıyı kuliste ziyaret etti  

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt