Sezen Aksu Yalnız Kullar (Tanrım) yalnız kullar akor tanrım akor yalnız kullar akorları notaları tanrım tek başına atama kullarını Tanrım tek başına sipariş verme kulların Yalnızlığa oysa sen dayanırsın Eşsiz dostsuz kalanın zordur halleri Yalnızlığa ama sen dayanırsın Şu gelen yar olaydı Elinde nar olaydı İkimiz bir gömlekte Yakası kuytu olaydı Yeşil bağın üzümü Yola diktim gözümü Ne gelen var ne giden Kime deyim sözümü Tanrım kimsesiz sıralama kulların Yalnızlığa oysa sen dayanırsın Bu dünyada zulüm çektirme bize Yalnızlığa fakat sen dayanırsın Güveyli evler gördüm Belirlenmiş yayalara ait benzer Güveysiz evler gördüm Kurumuş çaya benzer Yeşil bağın üzümü Yola diktim gözümü Ne gelen var ne dışarı giden Kime deyim sözümü Tanrım tek başına sıralama kulların Yalnızlığa ancak sen dayanırsın Güzel çirkin deme sen kayır tekrar Bir münasip koca her birimize Hasretini çekmişlere Tazeyken dul kalmışlara Alı gülü solmuşlara Ver ver ver ver Gökte uçan kuşlara Kurumuş kocamışlara Boynu bükük kalmışlara Ver ver ver ver Hey Tanrım Bana üç tane (Ooooooo) Üç te yetmez beş tane (Aaaaaa) Beş te yetmez yedi tane Ver ver ver ver Ver Allah'ım ver