Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sezen Aksu - Yine Yeni Yeniden

Sezen Aksu - Yine Yeni Yeniden
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yureğimdeki fırtına dinmedi hala
Titrerdim,isterdim seni hep kollarımda
Yine bana gel
Yana yana yine ben sev
Hadi beni yine sev
Beni deli deli sev
Beni yine yine,yeni yeni,yine yeni yeniden sev
Ben yandıkca bağrımda sonmez ateş
Gece yıldız tenimde,gunduz guneş

Similar threads

Dicle Olcay 8 Ocakta soylediği şarkı Yine Yeni yeniden O Ses Turkiye Dicle Olcay 8 Ocak Dicle Olcay Yine Yeni Yeniden şarkı sozu Yureğimdeki fırtına dinmedi hala Titrerdim,isterdim seni hep kollarımda Yine bana gel Yana yana yine ben sev Hadi beni yine sev Beni deli deli sev Beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Sezen Aksu Yeniden Yeni Bitmiş yüreğimdeki kasırga dinmedi hala titrerdim,isterdim seni daima kollarımda yeniden bana gel yandan yana yine ben sev hadi beni yeniden sev beni deli deli sev beni yeniden yine,yeni yeni,yine tekrar her tarafta sev ben yandıkça bağrımda sönmez alev gece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
O Ses Türkiye Dicle Olcay Tekrar Yeni Her Tarafta şarkı sözü Dicle Olcay 8 Ocakta söylediği şarkı Tekrar Yeni yeniden O Ses Türkiye Dicle Olcay 8 Ocak Dicle Olcay Yeniden Yeni Her Yerde şarkı sözü O Ses Türkiye yarışmasında Dicle Olcay'ın seslendirdiği Yeniden Yeni Bitmiş adlı şarkının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Vazgectim Dunyadan Nerde sozler of nerde yureğim Ben de sevdim of sevmedi bilenim Ver elini sonsuza Al beni dunyadan of kalmadı sevenim Yurekler alınmaz pulla parayla Kim yenmiş kaderi duayla Gelinlik giymeden ışığı gormeden Bebeğimden once vazgectim dunyadan Kaderi yenmeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Sezen Aksu Ballı şarkısının sozleri Sezen Aksu Ballı sozleri Sezen Aksu Ballı şarkısı sozu Ballı Dun gece nerdeydin? Sorsam, soyler miydin? Kimbilir kimleydin? Soralım o zaman Bekle Allah bekle Bir suru laf dinle Gulesim geldi yine Gulelim o zaman Kalbimde dovmeler Gozumde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,466Konular
981,165Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt