Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçelerinde Albümü 2009

Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçelerinde Albümü 2009

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Vee Minik Serçe yepyeni bir albümle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor Eminim hayranları için inanılmaz bir albüm hazırlamıştır

Sezen Aksu yeni albümü Yürüyorum Düş Bahçelerinde ’nin çalışmalarını bitirdi ve hayranları ile buluşmak için gün sayıyor Dmc Müzik etiketi ile sevenleri ile buluşacak yeni albümü 10 haziran günü müzik marketlerde yerini alacak Minik serçenin bu albümnde de söz ve müzikleri kendisine ait *

Similar threads

Vee Minik Serce yepyeni bir albumle karşımıza cıkmaya hazırlanıyor Eminim hayranları icin harika bir album hazırlamıştırimagessezenaksuyuruyorumdusbahcelerindealbumu5ad22667a3b9egif imagessezenaksuyuruyorumdusbahcelerindealbumu5ad226690d23a Sezen Aksu yeni albumu Yuruyorum Duş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
En Fazla Satan Albümler En Çok Satan Albümler Listesi Müzik piyasasında son dönemlerde meydana çıkan albümler aralarında zirveyi kadın sanatçıların aldığı saptandı Müzik dünyasında son dönem piyasaya meydana çıkan ve en fazla satış yapan albümlerin listesi aşağıdaki şekildedir; İşte en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Sezen Aksu Yürüyorum Hayal Bahçeleri'nde () sezen aksu yürüyorum hayal bahçelerinde sezen aksu düş bahçeleri İşte sizlere bomba gibi bir albüm Sezen Aksu'dan Bir Takım parçaları daha önce başka sanatçılardan dinledik lakin birde Sezenden dinleyelim bakalım herzaman için ufak serçenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Levent Yüksel Topyekün Şarkıları 2019 Levent Yüksel Topyekün Albümü Şarkıları 2019 Müziğin efendi çocuğu Leven Yüksel hayranlarına müjdeli haber geldi Levent Yüksel'in 7 sene aradan sonradan titiz bir çalışmayla tamamladığı albümü Topyekûn, 6 Kasım'da, Esen Müzik etiketiyle tüm müzik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
“İstanbul Bekliyor adlı şarkısıyla durum yaratan, müziği, stili ve unutulmaz şarkılarıyla Tükiye ’de pop müziğe yeni bir bitik getirmeyi başaran Erkan Güleryüz, yepyeni albümü “Yegane ile yeniden çok konuşulacak Sezen Aksu ’dan iki bestenin ve sözleri Kenan Doğulu ’ya ait müthiş bir şarkının da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,497Konular
981,993Mesajlar
29,980Kullanıcılar
ms3Son üye
Üst Alt