Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sezen Aksu Yuruyorum Duş Bahcelerinde Albumu 2009

Sezen Aksu Yuruyorum Duş Bahcelerinde Albumu 2009
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Vee Minik Serce yepyeni bir albumle karşımıza cıkmaya hazırlanıyor Eminim hayranları icin harika bir album hazırlamıştırimagessezenaksuyuruyorumdusbahcelerindealbumu5ad22667a3b9egif

imagessezenaksuyuruyorumdusbahcelerindealbumu5ad226690d23a

Sezen Aksu yeni albumu Yuruyorum Duş Bahcelerinde’nin calışmalarını bitirdi ve hayranları ile buluşmak icin gun sayıyor Dmc Muzik etiketi ile sevenleri ile buluşacak yeni albumu 10 haziran gunu muzik marketlerde yerini alacak Minik sercenin bu albumnde de soz ve muzikleri kendisine ait

Similar threads

En Cok Satan Albumler En Cok Satan Albumler Listesi Muzik piyasasında son donemlerde cıkan albumler arasında zirveyi kadın sanatcıların aldığı saptandı Muzik dunyasında son donem piyasaya cıkan ve en cok satış yapan albumlerin listesi aşağıdaki şekildedir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
imagessertaperenerbuboylealbumu5ad2249579042 Sertap Erener yılında yeni bir albumle sevenlerinin karşısına cıkmaya hazırlanıyor Sertab Erener’in son albumu Bu Boyle icin geri sayım başladı Sanatcının Bu Boyle adlı albumu 12 Haziran Cuma gunu muzik marketlerdeki yerini alacak Yine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Gulşen Son Album Gulşen 2019 Onsoz Albumu şarkıları imagesgulsenonsozalbumu20195ad21fe47a520 2019 yılına yeni albumu ile girmesi beklenen Gulşen 2019 yılı boyunca dinlenecek hit şarkılardan oluşan yeni albumu cok yakında piyasaya cıkıyor Unlu şarkıcı iki yıldır emek verdiğini albumunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Murat GUNEŞ şarkılarının yer aldığı 4 şarkıdan oluşan maxi single albumuyle muzik marketlerde yerini aldı 1986 Antalya doğumlu olan Nefes: Muzik piyasasında ben de varım demek icin ne gerekiyorsa yaptım ve bu kararlıkla da yoluma devam edeceğim Amacım, ileride idolum olan Superstar Ajda Pekkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Vee Minik Serçe yepyeni bir albümle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor Eminim hayranları için inanılmaz bir albüm hazırlamıştır Sezen Aksu yeni albümü Yürüyorum Düş Bahçelerinde ’nin çalışmalarını bitirdi ve hayranları ile buluşmak için gün sayıyor Dmc Müzik etiketi ile sevenleri ile buluşacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,497Konular
981,982Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt