Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sezen Aksu - Zalim

Sezen Aksu - Zalim
0
155

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sezen Aksu Zalim Cilt beyaz saç kızıl güller Kahkahasında bülbüller Kirpiği kapkara tüller Ben o afete vuruldum Göz değil nakış kutsal Bendeki aşk değil ibadet Elleri sevdi nihayet Ben ölümsüz saadetten kovuldum Gölgemi aldım yanıma Vurdum hasretin yoluna Benzedim şanssız Mecnun'a Yüce Mevla'ya sığındım Seyret biçare halimi bende akşam olmakta Dostlar seyrelmiş beyhude lafla zaman dolmakta Avare oldum serseri oldum terki diyarda Acımasız, senin Allah'ın değil mu Yarin gözü yüksekte benim bir kuru aşkım var Düşmanlarım nispette be hey kara vicdanlı yar Yağdı saçlarıma genç yaşımda lapa lapa kar Zalim, senin Allah'ın değil Göz yok nakış kutsal Bendeki aşk değil ibadet Elleri sevdi nihayet Ben ölümsüz saadetten kovuldum Gölgemi aldım yanıma Vurdum hasretin yoluna Benzedim bahtsız Mecnun'a Yüce Mevla'ya sığındım Seyret biçare halimi bende akşam olmakta Dostlar seyrelmiş beyhude lafla zaman dolmakta Avare oldum serseri oldum terki diyarda Zalim, senin Allah'ın değil mu Yarin gözü yüksekte benim bir kuru aşkım var Düşmanlarım nispette be hey kara vicdanlı yar Yağdı saçlarıma genç yaşımda lapa lapa kar Acımasız Seyret biçare halimi bende akşam olmakta Dostlar seyrelmiş nafile lafla zaman dolmakta Avare oldum serseri oldum terki diyarda Acımasız, senin Allah'ın değil mu Yarin gözü yüksekte benim bir kuru aşkım var Düşmanlarım nispette be hey kara vicdanlı yar Yağdı saçlarıma genç yaşımda lapa lapa kar Acımasız