Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sezen Aksu - Zavallı Bir Gece

Sezen Aksu - Zavallı Bir Gece
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sezen Aksu Zavallı Bir Gece Bu gece ben şarkıların kederleriyle içip Duman duman savrularak yayılmak istiyorum Bilmediğim sokakların yabancı insanına Kaynaşarak efkarımı yaymak istiyorum Bu gece ben gerçeğimden uzaklaşıp gitgide artarak Düşlediğim dünyaları seyrederek görerek Boynu bükülü, bir köşede kadehiyle yarışan birine Avunma belirlemek, onunla tebessüm etmek, ağlamak istiyorum Avuntu devretmek, onunla tebessüm etmek, gözyaşı dökmek istiyorum Kaderci bir şarkıyla of çekip de şöyle Sihirsel bir aşk arıyorum Bu gece ben cebimdeki en son kuruşa değin Yiyip içip, gezip tozup tükenmek istiyorum Gün ışırken yalpa yalpa sallanıp da giderek Evin yolunu bile şaşırıp kaybolmak istiyorum Bu gece ben gerçeğimden uzaklaşıp artan bir şekilde Düşlediğim dünyaları seyrederek görerek Boynu bükülü, bir köşede kadehiyle yarışmacı birine Teselli atamak, onunla gülmek, gözyaşı dökmek istiyorum Avuntu saptamak, onunla tebessüm etmek, gözyaşı dökmek istiyorum Kaderci bir şarkıyla of çekip de şöyle Büyülü bir aşk arıyorum  

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,343Kullanıcılar
Kara123Son üye
Üst Alt