Sezen'den Bırak Beni Lise yıllarımdı böylece oturdum açtım radyoyu bir yanlamasına ders çalışıyor( biyoloji) diğer yandan şarkı dinliyorum Birden bu parça çıktı dedim oda ne ben niye hiç duymadım bu parçayı ? yeni mi yoksa? Hayır duydum ama eskilerden kalma imiş herneyse şu lahza tekrar bu parça çalıyor sizlerle paylaşmak istedim 1549253560 1549253560 sezendenbirakbeni5c57bbbc62837sezendenbirakbeni5c57bbbc62837sezendenbirakbeni5c57bbbc62837 *** Bırak beni yeter aldattığın yeter bırak beni Çılgın ettin bundan böyle çek git bu nasıl sevgi Sen kendine aşıksın sen yalancısın Hatta sevişirken bile yabancısın Sen kimsin sen ne bakımlı insansın bırak Bırak benim için ne olası ayrılmak Ben ayrılamam sen beni bırak Bırak Bırak Seviyorum kahretsin Seviyorum elimde değil Fazla seviyorum ah neden Yaşadığım en çılgın aşksın sen Seviyorum kahretsin Seviyorum elimde değil Çok seviyorum ah neden Yaşadığım en çılgın aşksın sen Çok istedim, hatırlamamak istedim esmer ellerini Gözlerini, kokunu, yanık tenini Bana dokunduğun anda hislerimi Unutmadım ama sen bir yalancısın Sen kimsin sen ne dar insansın bırak Bırak benim için ne olası terketmek Ben ayrılamam sen beni bırak Bırak Bırak Seviyorum kahretsin Seviyorum elimde yok Fazla seviyorum ah neden Yaşadığım en çılgın aşksın sen Seviyorum kahretsin Seviyorum elimde yok Çok seviyorum ah niçin Yaşadığım en deli aşksın sen Sezen Aksu