Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

SGK Personel Alımı 2011

SGK Personel Alımı 2011
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
SGK Denetmen personel alımı
2019 SGK 400 denetmen yardımcısı alacak

Bugun yayınlanan Resmi Gazete'de Sosyal Guvenlik Kurumu taşra teşkilatına 400 adet Sosyal Guvenlik Denetmen Yardımcısı alınacağı duyuruldu

Denetmen olarak yetiştirilmek uzere alınacak Denetmen Yardımcıları sınava tabi tutulacak Sınav, adayların sınav konularına ilişkin bilgi duzeyi, bir konuyu kavrayıp ozetleme ifade yeteneği, muh akeme gucu, liyakati temsil kabiliyeti, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu, ozguveni ikna kabiliyeti ve inandırıcılığı, genel yetenek ve genel kulturu, bilimsel, teknolojik gelişmelere acıklığı yonlerinden ayrı ayrı değerlendirilmek suretiyle sozlu olarak yapılacak

Başvuracak adaylarda şu şartlar aranacak:

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları haiz olması,

En az dort yıllık eğitim veren yuksek oğretim kurumlarının hukuk, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme fakulte, yuksekokul veya bolumlerinden ya da bunlara denkliği Yuksekoğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt dışındaki yuksek oğretim kurumlarından mezun olması, Sınavın yapıldığı gun itibarıyla otuzbeş yaşını doldurmamış olması,

Gorevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumunun olmaması,

OSYM tarafından 1011 Temmuz 2019 veya 0910 Temmuz 2019 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Secme Sınavlarının birinden, KPSSP113 puan turunden 80 ve uzeri puan almış olması ve kontenjanın 2 katı 800 aday arasına girmesi, Kurumca acılan giriş sınavlarında iki defadan fazla başarısız olmaması

17 Ekim30 Ekim arasından yapılacak sınava girmeye hak kazananlar 30092019 tarihinde TC Sosyal Güvenlik Kurumu internet adresinde ilan edilecek Sozlu olarak yapılacak sınavda adayların, Kamu maliyesi, İktisat, Hukuk, Muhasebe konularında bilgileri olculecek Komisyon tarafından değerlendirilecek sınav sonucunda, başarılı sayılmak icin Komisyon başkan ve uyelerinin yuz tam puan uzerinden verdikleri puanların aritmetik ortalamasının en az yetmiş olması gerekiyor Belirlenen başarı listesi TC Sosyal Güvenlik Kurumu internet adresinde ilan edilecek

Giriş sınavı sonucunda başarılı olan adayların, tebliğ tarihinden itibaren, on gun icerisinde yazılı olarak yapacakları başvuru uzerine durumlarına uygun Sosyal Guvenlik Denetmen Yardımcılığı kadrolarına atamaları yapılacak

858,497Konular
982,563Mesajlar
30,309Kullanıcılar
khanjarSon üye
Üst Alt