Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

SGK Personel Alımı

SGK Personel Alımı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
SGK Denetmen personel alımı
2019 SGK 400 denetmen yardımcısı alacak

Bugün yayınlanan Resmi Gazete'de Sosyal Emniyet Kurumu taşra teşkilatına 400 adet Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı alınacağı duyuruldu

Denetmen olarak yetiştirilmek üzere alınacak Denetmen Yardımcıları sınava emrindeki tutulacak Imtihan, adayların imtihan konularına ilişkin data düzeyi, bir konuyu kavrayıp özetleme ifade yeteneği, muh akeme gücü, liyakati temsilcilik kabiliyeti, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu, özgüveni ikna kabiliyeti ve inandırıcılığı, genel yetenek ve genel kültürü, bilimsel, teknolojik gelişmelere açıklığı yönlerinden ayrı olarak değerlendirilmek suretiyle sözlü olarak yapılacak

Başvuracak adaylarda şu şartlar aranacak:

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirli şartları haiz olması,

minimum dört takvim eğitim veren yüksek öğretim kurumlarının hukuk, siyasal bilgiler, iktisadi ve yönetimsel bilimler, iktisat, işletme fakülte, yüksekokul ya da bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olması, Sınavın yapıldığı gün itibarıyla otuzbeş yaşını doldurmamış olması,

Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumunun olmaması,

ÖSYM tarafından 1011 Temmuz 2010 veya 0910 Temmuz 2019 tarihlerinde yapılan Ulus Personeli Seçme Sınavlarının birinden, KPSSP113 puan tarzında 80 ve üzeri puan almış olması ve kontenjanın 2 katı 800 aday arasına girmesi, Kurumca açılan giriş sınavlarında iki defadan pozitif başarısız olmaması

17 Ekim30 Ekim arasından yapılacak sınava girmeye yargı kazananlar 30092019 tarihinde TC Sosyal Güvenlik Kurumu internet adresinde bildiri edilecek Sözlü olarak yapılacak sınavda adayların, Ulus maliyesi, İktisat, Hukuk, Muhasebe konularında bilgileri ölçülecek Kurul göre değerlendirilecek imtihan sonucunda, başarılı addedilmek için Komisyon başkan ve üyelerinin yüz tam puan üzerinden verdikleri puanların aritmetiksel ortalamasının en düşük yetmiş olması gerekiyor Belirlenen galibiyet listesi TC Sosyal Güvenlik Kurumu internet adresinde duyuru edilecek

Antre sınavı sonucunda başarılı olan adayların, beyanat tarihinden itibaren, on gün içerisinde yazılmış olarak yapacakları tatbik üstüne durumlarına uygun Sosyal Emniyet Denetmen Yardımcılığı kadrolarına atamaları yapılacak *

858,497Konular
982,565Mesajlar
30,309Kullanıcılar
khanjarSon üye
Üst Alt