Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'SGK'yı zarara uğratanlar' soruşturmasında serbest kalan kişi, intihar etti

'SGK'yı zarara uğratanlar' soruşturmasında serbest kalan kişi, intihar etti
0
37

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
%2DSGK%2Dyi%2Dzarara%2Dugratanlar%2Dsorusturmasinda%2Dserbest%2Dkalan%2Dkisi%2Dintihar%2Detti%2D228552%2Ejpg

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hasta olmayan bireylere farklı teşhisler konulup, piyasa pahası yüksek olan ilaçlar yazıldığı, para karşılığı sıhhat raporu verildiği ve bu şekilde SGK'yı 5 milyon TL'den fazla ziyana uğrattığını belirlediği şüphelilere yönelik yürüttüğü soruşturmasında, 49 kişi gözaltına alındı. Bunlardan 31'i tutuklanırken, gözaltında 3 gün tutulan ve inşaat işleriyle uğraştığı belirtilen Güven Y., dün, savcılık tarafından hür bırakıldı.

İnanç Y., hür bırakıldıktan sonra Kapaklı ilçesinin Karaağaç Mahallesi Ekin Sokak'taki konutuna gitti. Tek katlı meskeninin yanındaki kömürlüğe geçen İtimat Y., iddiaya nazaran, burada kendisini iple tavana astı. Bir sür sonra yakınları Güven Y.'yi iple asılı halde hareketsiz bulunca durumu, jandarma ve sıhhat takımlarına bildirdi. Bölgeye gelen sıhhat görevlilerince yapılan kontrolde Güven Y.'nin ömrünü yitirdiği belirlendi. 

'Ben hatasızım, gururumla ölüyorum' yazılı not bulundu

Polis takımlarınca yapılan incelemede Güven Y.'nin üzerine 'Ben hatasızım. Bugüne kadar onurum ve gururumla yaşadım. Gururumla ölüyorum' yazılı not bulunduğu öğrenildi. Güven Y.'nin cesedi, savcılığın incelemesinin akabinde İstanbul İsimli Tıp Kurumu'na gönderildi.

858,527Konular
981,501Mesajlar
31,487Kullanıcılar
GoksukiranSon üye
Üst Alt