Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Shade:Wrath Of Angels bir yerde takıldım

Shade:Wrath Of Angels bir yerde takıldım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bilmiyorum bu oyunu oynuyan varmıdır ama descent of darkness bölümünde takıldım bir duvar çıkıyor ve good thing this is only skeletondon't think i could dstand to see its facediye yazı çıkıyor burayı nasıl geçeçez yardım lütfenn

http:img54**************img54571shadefrkn4

Similar threads

1 Ocak O Ses Turkiye Bihter Erkmen Fighter Fighter şarkısı Bihter Erkmen Fighter Fighter şarkı sozu O Ses Turkiye Bihter Erkmen Fighter Fighter After all you put me through You'd think I'd despise you But in the end I wanna thank you 'cause you made that much stronger Well I, I...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Senaryoda Atladığımız Ayrıntılar Aşağıdaki ayrıntıların hepsi konuşmalarda geçmekte, introları izlemek ve anlamaya çalışmak oyunun gidişatı açısından çok önemli * CJ Liberty City'e gittikten sonra bir dönem hayvan terbiyeciliği yapmıştır * Big Smoke Ganton dışında oturmasını şöyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
O Ses Türkiye Bihter Erkmen Fighter Fighter şarkısı 1 Ocak O Ses Türkiye Bihter Erkmen Fighter Fighter şarkısı Bihter Erkmen Fighter Fighter şarkı sözü 1 Ocak gecesi O Ses Türkiye Yarışmasında Bihter Erkmen'in seslendirdiği ve oldukça beğeni toplayan Fighter Fighter şarkısının sözlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
You know you make me wanna You know you make me wanna To start it off I know you know me To come to think of it, it was only last week That I had a dream about us, oh That’s why I am here, I’m writing this song To tell the truth you know I have been hurting all along, Someway let me know...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Serbia Eurovision 2019 Nije ljubav stvar Lyrics Eurovision 2019 Serbia Zeljko Joksimovic Nije Ljubav Stvar songs lyrics Better luck next time, Bir daha ki sefere daha cok şansın olsun You say that so easily Bunu cok kolay soyluyorsun I can see were over now, Artık bittiğimizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,497Konular
981,927Mesajlar
29,942Kullanıcılar
el akrammSon üye
Üst Alt