Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

shaders not valid (mismatch of exe on data ) sorunu arma 2 çözümü nedir lütfen

shaders not valid (mismatch of exe on data ) sorunu arma 2 çözümü nedir lütfen
0
179

Similar threads

LEFTgeçen gün arma 2 indirdim kurdum ama oyunu açtığımda böyle bi sorunla kaşılaşıyorum ilk tıkladığımda''No entry profilePatchDefault''sonra siyah ekran geliyo ve'' Shader not valid (mismatch of exe and data ?''diye bi hata veriyo (bi ara farklı bi exe kullandım oyunu açtı fakat başlangıç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
CALL OF PATCH LERİNİ KURARKEN a valid call of duty 2 installation could not be found at the path specifedPlease specify the path where call of duty 2 is gibi bi sorun alıyorum ne yapımsa düzelmedi yardım lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Xenforo Türkçe kişilik sorunu Xenforo türkçe şahsiyet sorununu nasıl halledebilirim ? Xenforo Ç Ö Ü Ş gibi harflerin görünmemesini nasıl sağlarım? Merhabalar kıymetli arkadaşlarım Türkiye'nin en büyük bayan sitelerinden birisi olarak vbullettin forum bölümünü biliyorsunuz xenforo olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Msvcp140.dll hatası gibi hatalarla, artık hemen hemen herkes bilgisayar kullandığı için birçok kez karşılaşmıştır. Bu yazımızda sizlere msvcp140.dll nedir, msvcp140.dll hatası çözümü nasıl yapılır yani diğer adıyla “msvcp140.dll missing” hatasını ortadan kaldırma nasıl oluyor bunlardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt