Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Shaiya Efsane

Shaiya Efsane
0
157

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Shaiya tutkunları ,

1 Yılı aşkın süredir online olan Shaiya Efsane ile sizleri de tanıştırmak isteriz

Shaiya Efsane sitesi : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Facebook Sayfamız :Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Oyun ile ilgili merak ettiğiniz herşeyi Shaiya Efsane Rehberi'nde bulabilirsiniz
Rehber Linki : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

SHAİYA EFSANE TANITIM VİDEOSU :

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

OYUN İÇİ GÖRÜNTÜLER :

Similar threads

? Herkese merhaba Umarım herkes iyidir ? Size daha henüz çok yeni başlamış (9 Temmuz 2019 server açılış tarihi), %100 bedava (bağış, oyun içi eşya vs yok) ? Fan yapımı Pokémon Online rol yapma MMORPG oyunu Pokemon Pets tanıtmak isterim: ? Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
? Herkese merhaba Umarım herkes iyidir ? Size daha henüz çok yeni başlamış (9 Temmuz 2019 server açılış tarihi), %100 bedava (bağış, oyun içi eşya vs yok) ? Fan yapımı Pokémon Online rol yapma MMORPG oyunu Pokemon Pets tanıtmak isterim: ? Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
oyunun daha başındayım devamı gelicek Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
quoteSon zamanlarda, teknoloji tutkunlarının en çok merak ettikleri konu: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Crytek, Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız oyunu nasıl olacak? Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Az önce oyunu yükledim ve birkaç resim çektim Sizlerle paylaşayım dedim; Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt