Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Shaiya rardan data.saf dosyası çıkarılma sorunu

Shaiya rardan data.saf dosyası çıkarılma sorunu
0
165

Similar threads

Arkadaşlar nfs carbon kayıt girdisi dosyası lazım oyunu açıyorum açmamla birlikte hata veriyor Kayıt girdisi dosyası lazım elinde olan upload edip Link verebilirmi lütfen :S
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Arkadaşlar ben oyunu torrent den indirdim ama bi problem yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim sorun şu ben dosyaları indirdim hepsini ama çıkartırken rar dan bir hata alıyorum arşiv bulunamadı diyor Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hatalı diyor ne yapmam lazım bana yardımcı olursanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Arkadaşlar dc++ dan 342 gb lık bi iso dosyası indirdim sanırım oyunun dvd si oyunu kurdumcd keyini'de girdim wwwgamecopyworldcom' 'dan bir kaç dosya indirdim ama bu dosyalar arasında 264 mb lık bi dosya var ona hiç bi şey yapamadım çünkü bu indirdiğim iso dosyasının içindeki dosyalarla aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Merhaba ARKADAŞLAR gta 4 oyunuyordumÇözünrlük 1366*768 diOnu 1024*768 yapınca oyunaçılmaz oldu Input Not Supported diye hata veriyor ne yapmam lazım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
merhaba arkadaşlar benim pc ye win32pariteb diye bir virüs girmişti sonunda kurtuldum format atarak ama oyunlarım fln hep gitti şimdi cod 2 yi yeniden yükledim ama hata veriyor(single player) error during initiallization: EXEERRMSSINITFAILEDMP ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,497Konular
981,912Mesajlar
29,936Kullanıcılar
cakir18Son üye
Üst Alt