Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar hepinize Merhaba;
Shaiya pvp serverlardan hangisi olursa olsun oyunu indiriyorum rardan çıkartırken Datasaf dosyası hep hata veriyor ne yapmam lazım
Arkadaşlar nfs carbon kayıt girdisi dosyası lazım oyunu açıyorum açmamla birlikte hata veriyor Kayıt girdisi dosyası lazım elinde olan upload edip Link verebilirmi lütfen :S
Arkadaşlar ben oyunu torrent den indirdim ama bi problem yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim sorun şu ben dosyaları indirdim hepsini ama çıkartırken rar dan bir hata alıyorum arşiv bulunamadı diyor Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hatalı diyor ne yapmam lazım bana yardımcı olursanız...
Arkadaşlar dc++ dan 342 gb lık bi iso dosyası indirdim sanırım oyunun dvd si oyunu kurdumcd keyini'de girdim wwwgamecopyworldcom' 'dan bir kaç dosya indirdim ama bu dosyalar arasında 264 mb lık bi dosya var ona hiç bi şey yapamadım çünkü bu indirdiğim iso dosyasının içindeki dosyalarla aynı...
Merhaba ARKADAŞLAR gta 4 oyunuyordumÇözünrlük 1366*768 diOnu
1024*768 yapınca oyunaçılmaz oldu Input Not Supported diye hata veriyor ne yapmam lazım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşlar benim pc ye win32pariteb diye bir virüs girmişti sonunda kurtuldum format atarak ama oyunlarım fln hep gitti şimdi cod 2 yi yeniden yükledim ama hata veriyor(single player)
error during initiallization:
EXEERRMSSINITFAILEDMP
ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.